3 categorii de carti despre care nu stiai ca le poti vinde anticariatelor

Chiar si cele mai neobisnuite titluri, categorii sau domenii, vor fi acceptate de anticariate, deoarece acestea nu impun decat o singura regula in ceea ce priveste cartile vandute.

cumparari carti in Bucuresti

Cum anticariatele sunt asociate, in general, cu cartile vechi, cei care se decid sa isi vanda cartile din biblioteca pot crede ca anticariatele care cumpara carti accepta numai astfel de volume. In realitate, anticariatele cumpara carti de orice fel, din orice domeniu, indiferent de anul in care au fost lansate.

Acest lucru permite tuturor celor care au carti in biblioteca volume pe care nu le mai citesc sa apeleze la ajutorul anticariatelor si sa le vanda, obtinand in schimbul lor o anumita suma de bani.

Chiar si cele mai neobisnuite titluri, categorii sau domenii, vor fi acceptate de anticariate, deoarece acestea nu impun decat o singura regula in ceea ce priveste cartile vandute. Este vorba despre starea in care se afla si care trebuie sa fie una buna, anticariatul Anticariat-Carti.com acceptand volumele care nu au urme grave de deteriorare, care sa impiedice lecturarea. Astfel ca si cartile care fac parte din urmatoarele categorii pot fi vandute anticariatelor:

  1. Cartile religioase sau ezoterice, de interes pentru anticariatele care cumpara carti

In bibliotecile oamenilor pot exista carti dintre cele mai diverse, dar rar se intampla sa lipseasca biblia sau o carte cu subiect religios ori dimpotriva, una ezoterica, ce dezbate subiecte renegate de biserica si religie.

Indiferent despre ce categorie ar fi vorba, cartile isi vor gasi locul in colectia unui anticariat care desfasoara activitatea de cumparari carti in Bucuresti sau chiar si in alte orase.

Anticariate care cumpara carti | cumparari carti in Bucuresti | Anticariat-Carti.com

Anticariate care cumpara carti

  1. Memorii, jurnale si biogafii

Gandurile si sentimentele reale, simtite de unii autori de-a lungul vietii, au fost puse pe hartie prin intermediul biografiilor si cartilor de memorii. Chiar si un autor necunoscut sau o persoana care a avut un rol important in domeniul in care a activat, pot reprezenta subiecte de interes pentru anticariatele care cumpra carti si vor sa isi diversifice colectia.

  1. Enciclopedii sau atlase, benzi desenate

De asemenea, cartile de stiinta sau care au ca scop educarea, invatarea, cum ar fi atlasele sau enciclopediile, sunt o alta categorie care poate fi vanduta anticariatelor. Chiar si benzile desenate pot reprezenta un subiect de interes pentru anticariatele care se ocupa cu achizitii carti.