4 categorii de carti cautate de anticariate

Exista persoane interesate sa isi vinda cartile de acasa, dar nu sunt sigure ca produsele vor fi acceptate de anticariate? Atunci au ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, vor fi prezentate categoriile care se afla la mare cautare de anticariate.

Prin intermediul anunturilor de tipul „cumpar carti in regim anticariat”, achizitorii isi doresc sa intre in contact cu persoanele care se afla in posesia multor carti pe care vor sa le vanda. Din fericire, toata lumea are sansa de a duce o astfel de misiune la bun sfarsit. Mai jos sunt amintite principalele categorii de carti care vor atrage atentia anticariatelor.

  1. Istorie si arta

Cartile istorice si de arta nu sunt apreciate doar de pasionati si studenti, ci si de anticariate, care isi manifesta dorinta de a intra in posesia lor prin anunturi de tipul „cumpar carti vechi”. Nu conteaza cat de vechi sunt, tot ce conteaza este sa se prezinte intr-o forma decenta, fara sa fie rupte si fara sa le lipseasca pagini.

  1. Literatura romana si universala

Cei care au acasa o colectie de carti destinate literaturii romane si universale nu vor da gres in incercarea de a le vinde catre anticariate. CumparCarti.ro este un exemplu de loc catre care toata lumea isi poate indrepta atentia daca vrea sa castige un venit suplimentar generos fara niciun efort.

  1. Spiritualitate si religie

Alte categorii de carti acceptate de anticariate, contrar parerilor, sunt spiritualitatea si religia. Singura conditie este ca produsele sa se prezinte intr-o stare buna, fara sa aiba defecte majore.

Cumpar carti in regim anticariat | cumpar carti vechi | CumparCarti.ro

Cumpar carti in regim anticariat

  1. Carti de specialitate

Exista multe persoane care considera ca le este aproape imposibil sa isi vanda cartile de specialitate. Din fericire, anticariatele aproba si aceasta categorie, fiind de un real ajutor persoanelor care lucreaza in diverse domenii de activitate: medicina, mecanica, robotica, biologie etc.

Cu alte cuvinte, anticariatele accepta carti dintr-o varietate de categorii, atat timp cat se prezinta intr-o forma cel putin agreabila. Astfel, inainte de vanzare, proprietarii trebuie sa se asigure ca produsele pe care urmeaza sa le inmaneze achizitorilor se afla intr-o stare buna, avand, astfel, ocazia de a obtine un pret avantajos.