4 motive sa iti lasi masina intr-o parcare langa aeroport

Specialistii au sintetizat patru motive pentru care Park4Fly.ro ar trebui luata in considerare de soferi.

Cei ce pleaca intr-o vacanta cu avionul ar trebui sa acceseze serviciile de parcare langa aeroport Henri Coanda pentru a-si pastra masina in siguranta. Este principala problema cu care se confrunta locuitorii capitalei care aleg sa se deplaseze la aeroport cu masina personala. Costurile pentru parcarea chiar din aeroport sunt ridicate, iar mijloacele de transport nu sunt confortabile. Cat despre taxiuri, acestea pot percep costuri mari pentru transferul din capitala, la aeroport.

De aceea, specialistii au sintetizat patru motive pentru care Park4Fly.ro ar trebui luata in considerare de soferi.

1. Preturile pentru serviciile de parcare langa aeroport Henri Coanda sunt accesibile

Pentru orice persoana, pretul primeaza cand vine vorba de a lua astfel de decizii. Pentru ca preturile parcarii din aeroport sunt prea mari, cea mai buna alegere este pastrarea masinii intr-un loc sigur, privat, foarte aproape de terminalul de plecari.

Pentru parcare langa aeroport , Park4fly percepe taxe incepand de la 10.80 RON/zi pentru autoturisme si 13.30 RON/zi pentru microbuze.

2. Siguranta sporita intr-o parcare privata

Intr-o astfel de parcare, masina este supravegheata non-stop cu camerele de supraveghere, dar si de catre un angajati. Un plus al supravegherii video este acela ca soferul are acces la imagini in orice moment din zi, atunci cand vrea sa se asigure ca autoturismul este in regula.

3. Flexibilitate si confort

Atunci cand pleaca intr-o vacanta, oamenii isi pregatesc o multime de bagaje pe care este dificil sa le transporte cu altceva in afara de masina personala. Mai mult, masina le ofera siguranta ca vor ajunge la timp la aeroport.

Parcare langa aeroport Henri Coanda | parcare langa aeroport, Park4fly | Park4Fly.ro

parcare langa aeroport Henri Coanda

Cu mijloacele de transport in comun se pot inregistra intarzieri, iar bagajele sunt mai dificil de transferat. Pe cand cu masina personala, soferul decide momentul in care sa plece, traseul pentru care sa opteze si cate bagaje va lua in masina.

4. Transfer gratuit catre aeroport

Park4fly se afla la doar trei minute de aeroport. Parcarea dispune de personal care are rolul de a transfera clientii individual catre si de la aeroportul din Otopeni. Un loc in parcare poate fi rezervat simplu si rapid accesand site-ul companiei.