Anticariat Printre Carti explica de ce Anne Bronte este o scriitoare valoroasa

Pe Printrecarti.ro volumele publicate de surorile Bronte pot fi gasite atat sub forma de colectii, cat si individuale si sunt unele dintre cele mai cautate.

carti vechi de vanzare

La Anticariat Printre Carti, colectile de Anne Bronte sunt unele dintre cele mai cautate, iar specialistii explica de unde pasiunea cititorilor pentru aceste volume si de ce fiecare persoana ar trebui sa citeasca aceste carti.

Ea a zabovit in obscuritate prea mult timp. Cea mai tanara Brontë a scris carti care au zguduit bazele moralei victoriene. De fapt, munca ei a fost chiar suprimata dupa moartea ei de Charlotte Brontë, care a gasit onestitatea surorii sale prea dura. Astazi, munca ei este in sfarsit recunoscuta.

Anticariat Printre Carti, recomandarea lunii: Anne Bronte o autoare celebra post mortem

Cei care se gadesc la autori celebri se refera la Jane Austen, la Charlotte si Emily Brontë si eventual Virginia Woolf. Si cu un motiv intemeiat, acesti autori apar in toate articolele care prezinta carti ce trebuie citite.

Insa lista marilor femei scriitoare este mult mai mare decat acest grup mic si, in sfarsit, incepe sa se extinda pe masura ce editorii privesc mai bine valoarea operelor. Anne Bronte este una dintre autoarele care ies in cele din urma din umbra pentru a-si revendica locul ca scriitoare de top ale secolului XIX. Cartile sale pot fi gasite pe rafturile cu carti vechi de vanzare la preturi foarte avantajoase.

De prea mult timp, Anne a fost cunoscuta doar ca cea mai mica Bronte, dar asta incepe sa se schimbe. Cu toate acestea, este usor de vazut de ce romanele ei contemplative, in comparatie cu intensitatea operelor lui Emily Bronte si Charlotte Bronte, par la inceput mai putin bune.

Cu toate acestea, bucuria de a citi Anne Bronte vine atunci cand subiectul este analizat in profunzime. Abia atunci Anne iese din umbra surorilor sale si se dovedeste ca este in acelasi timp egalul lor.

Anne a oferit doua opere de fictiune. A devenit prima sora Bronte care a publicat un roman. Si, contrar asteptarilor societatii, munca ei dezvaluie mai multe despre aceasta realitate a vietii victoriene timpurii pentru femeile din clasa mijlocie decat oricare alta opera.

Carti vechi de vanzare | Anticariat Printre Carti | Printrecarti.ro

Anticariat Printre Carti

Ceea ce domina in operele sale este tema femeilor in perioada victoriana care trebuiau sa lupte pentru castigarea propriei existente si care aveau sansele la implinire spirituala si materiala foarte reduse.

Pe https://www.printrecarti.ro/ volumele publicate de surorile Bronte pot fi gasite atat sub forma de colectii, cat si individuale si sunt unele dintre cele mai cautate.