Apple iPhone SE 2020: detalii tehnice despre noul smartphone

Noul model Apple iPhone SE 2020 s-a lansat oficial in luna aprilie si ofera utilizatorilor sai puterea iPhone 11 in corpul unui iPhone 8 cu un pret de achizitie mai mic de 500 de euro

Apple iPhone

Noul model Apple iPhone SE 2020 s-a lansat oficial in luna aprilie si ofera utilizatorilor sai puterea iPhone 11 in corpul unui iPhone 8 cu un pret de achizitie mai mic de 500 de euro. Suna interesant?

Ce aduce nou modelul Apple iPhone SE 2020?

Apple ofera utilizatorilor smartphone-uri de inalta performanta, cu un design ingrijit si o interfata usor de utilizat, dar, din pacate, pretul de achizitie este de cele mai multe ori foarte ridicat. Spre exemplu, modelul IPhone 11, cel mai accesibil model din gama 2019, depaseste 800 de euro, un pret destul de piperat pentru cei mai multi clienti.

In urma cu cativa ani, firma americana a comercializat un model mai accesibil, iPhone SE, care s-a bucurat rapid de un real succes. Acesta are acum un succesor cu acelasi nume, cu un pret de achizitie ce porneste de la 489 de euro fiind astfel accesibil tutuor celor care isi doresc sa se bucure de tehnologia avansata a modelelor Apple. Trei versiuni sunt disponibile pe piata cu urmatoarele capacitati de stocare: 64, 128 si 256 GB. In ceea ce priveste culorile, utilizatorii pot alege intre negru, alb si rosu.

Noul smartphone este prevazut cu urmatoarele caracteristici

  • Un display Retina HD de 4,7 inci, 750 x 1334 pixeli, 326 ppi
  • Un SoC Bionic Apple A13

  • Un senzor principal de 12 MP, f / 1.8, zoom digital x5, modul portret, stabilizare optica, video 4K la 60 fps

  • Un senzor frontal de 7 MP, f / 2.2, modul portret, videoclip FHD la 30 fps

  • WiFi 6

  • Incarcare rapida cu 18 W

IPhone SE 2020 are asadar o singura camera pe spate, nu are Face ID si ii lipseste anumite functii, cum ar fi modul de noapte, slofie (selfie-uri cu incetinitorul) si procesare Deep Fusion. Camera foto este OK, dar nu este la fel de impresionanta ca cel al iPhone 11. In general, iPhone SE ofera cel mai bun raport calitate pret de pana acum. Pretul sau este unul atractiv, autonomia fantastica, este echipat cu procesorul A13, este certificat IP67 si accepta incarcarea prin fir.