Aspecte importante pe care doar un tensiometru le poate asigura

Magazinul online ceriu.ro pune la dispozitia potentialilor clienti diferite produse, din domenii diverse, de la ondulatoare de par, pana la tensiometre, trotinete, epilatoare, masini de tuns iarba si lista poate continua.

ondulatoare de par

Din ce in ce mai multe persoane se confrunta in ziua de astazi cu o stare de sanatate subreda, precara, din cauza hipertensiunii arteriale sau a tensiunii oscilante. De aceea, este bine ca tensiunea arteriala sa fie in permanenta tinuta sub control.

Magazinul online ceriu.ro pune la dispozitia potentialilor clienti diferite produse, din domenii diverse, de la ondulatoare de par, pana la tensiometre, trotinete, epilatoare, masini de tuns iarba si lista poate continua.

Utilitatea unui tensiometru

Tensiometrul nu trebuie achizitionat numai de catre persoanele care stiu ca sufera de afectiuni cardiace, ci si de persoanele sanatoase, care tin la sanatatea lor si la sanatatea membrilor familiei. O stare de rau poate fi asociata, de regula, cu cresterea tensiunii arteriale sau cu scaderea tensiunii, iar preventia este mai buna decat tratarea afectiunii. Pana nu demult, tensiometrul era un dispozitiv medical destinat exclusiv cadrelor medicale. In ziua de astazi, oricine il poate folosi, deoarece este usor de utilizat, are instructiuni clare si functii foarte bune.

Tensiometrele electronice sunt cele mai populare in ziua de azi, atat cele automate, cat si cele semi-automate. Majoritatea tensiometrelor care sunt destinate utilizarii casnice sunt automate, digitale, fiind usor de folosit de catre persoanele fara experienta.

Tensiometrele sunt disponibile in varianta cu fixare pe brat sau pe incheietura mainii, cele cu fixare pe brat fiind mai precise. Totodata, se va pune accent pe dimensiunea mansetei, pe functia de detectare a aritmiilor, dar si pe pret.

Modelele disponibile in cadrul magazinului online Ceriu sunt usor de utilizat, chiar si de catre persoanele mai in varsta care trebuie sa isi controleze mereu tensiunea arteriala. Acestea au ecrane LCD cu numere afisate vizibil, afisand chiar si bataile inimii. Unele modele permit chiar si memorarea valorilor tensiunii, pentru a face o comparatie a acestora. Pe langa tensiune, aparatele masoara si pulsul, avand nevoie doar de baterii sau de incarcator pentru a functiona.

Ondulatoare de par,  tensiometre, trotinete, epilatoare, masini de tuns iarba | ceriu.ro

tensiometre

Cu o oferta foarte bogata si variata de tensiometre digitale, apartinand unor firme producatoare de renume precum Panasonic, Nuvita sau Esperanza Vitality, cu preturi ce variaza de la cateva zeci de lei pana la cateva sute de lei, magazinul online le ofera pacientilor ce sufera de hipertensiune arteriala sau de tensiune oscilanta, posibilitatea de a-si monitoriza bataile inimii si valoarea tensiunii intr-un mod simplu si rapid.

Tensiometrele sunt si o idee de cadou excelenta pentru bunici sau pentru persoanele care au un istoric de afectiuni cardiace.