Calculatoarele second hand: gadgeturi accesibile cu specificatii performante

it-sh.ro

De la un an la altul, aparitiile in materie de gadgeturi sunt din ce in ce mai avansate si mai performante, impunandu-se preturi de achizitie tot mai ridicate. Din pacate, nu toti utilizatorii isi permit sa investeasca in computere de ultima generatie, din cauza costurilor exorbitante, dar au posibilitatea de a opta pentru calculatoare second hand. Pe langa faptul ca acestea sunt o varianta mult mai accesibila, cumparatorul are sansa de a beneficia, totodata, si de caracteristici avansate. In continuare vor fi prezentate principalele motive pentru care achizitia gadgeturilor la mana a doua este sigura si avantajoasa.

Calculatoarele second hand sunt verificate de specialisti in prealabil

Putine persoane stiu, insa, in cadrul site-urilor care se respecta, isi desfasoara activitatea specialisti in domeniu, care acorda o evaluare ireprosabila tururor produselor IT inainte de a fi puse in vanzare. Un exemplu de astfel de site este chiar It-Sh.ro, care asigura tuturor achizitorilor sansa de a intra in posesia unui computer de calitate si complet functional, chiar daca a mai fost utilizat si de o alta persoana in trecut.

Perioada de garantie similara cu cea a calculatoarelor noi

Multi se tem ca, achizitionand un produs la mana a doua, nu pot beneficia de garantie, ceea ce este complet fals. It Sh pune in aplicare politica garantiei in cazul calculatoarelor sh, astfel incat cumparatorul sa poata apela la ajutorul specialistilor daca intampina dificultati sau erori de functionare. Este complet normal ca produsul sa nu fie in perfecta stare, insa, cu siguranta, ii poate oferi utilizatorului o experienta de neegalat la un cost mult mai redus de achizitie.

Calculatoare second hand | calculatoare sh | It-Sh.ro

Calculatoare second hand

Optiune eco-friendly

Pentru ca acumularea de deseuri electronice este infranata, computerele la mana a doua reprezinta o optiune eco-friendly. Tot mai multi utilizatori sunt incurajati sa investeasca in gadgeturi la mana a doua sau reconditionate, astfel incat sa se evite excesul de deseuri.

Cine are dubii in privinta acestei achizitii, poate sa arunce o privire pe portalul web It-Sh.ro pentru a verifica oferta disponibila, dar si facilitatile care sunt puse la dispozitie.