Care sunt cele mai vandute brand-uri de masini?

Nissan Motor este o companie producatoare de automobile, japoneza, care a fost infiintata in anul 1933, in orasul Yokohama din Japonia. De atunci, compania s-a dezvoltat foarte mult si are o prezenta globala puternica pe toate continentele. 

brand-uri de masini

Cele mai vandute brand-uri de autovehicule, includ si urmatoarele companii:

Nissan

Nissan Motor este o companie producatoare de automobile, japoneza, care a fost infiintata in anul 1933, in orasul Yokohama din Japonia. De atunci, compania s-a dezvoltat foarte mult si are o prezenta globala puternica pe toate continentele. Corporatia Nissan Motor este implicata in vanzarea si fabricarea de produse auto cum ar fi automobile, camioane si autobuze, precum si alte produse auto-corelate.

Compania dispune de facilitatile sale de productie in aproximativ 20 de tari din intreaga lume si oferao gama variata de modele auto de renume mondial. Cele mai renumite modele auto, bine cunoscute, de astfel de pasionati, variaza de la Nissan Leaf, la Nismo super-performant. De asemenea, compania investeste puternic intr-un portofoliu de tehnologii “verzi”, care include motoare de combustie eficienta si hibride performante

BMW

Bayerische Motoren Werke Group este unul dintre cei mai importanti producatori de automobile premium si motociclete si unul dintre marcile de top din lume. In plus, compania actioneaza si ca furnizor de servicii financiare premium. 

Compania care a fost infiintata in anul 1916, cu sediul actual in Munchen, Germania, sa dezvoltat ca o companie cu adevarat globala, cu o capacitate de productie si de asamblare eficienta, in mai multe tari, si o retea globala de vanzari. Numarul total al angajatilor companiei este de peste 120.000, din care aproximativ 90% lucreaza in productia auto.

Fiat Chrysler

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) este unul dintre marile branduri de masini din lume. Compania s-a angajat in proiectarea, ingineria, fabricarea si vanzarea de vehicule si parti si servicii conexe, componente si sisteme de productie. Isi ruleaza operatiunile si baza de clienti la nivel mondial prin intermediul a 150 de intreprinderi de productie de ultima ora, multe centre de cercetare si dezvoltare – si, nu in ultimul rand, distribuitori in aproape 150 de tari.  

Honda Motor

Honda Motor este o companie japoneza multinationala, cu prezenta pe tot globul, care produce automobile si motociclete si echipament energetic si se poate lauda prin faptul ca autovehiculele marca Honda au ajuns in toate cele sapte continente, inclusiv Antarctica.