Casti wireless pentru TV – ghid de cumparare

Inainte de a cumpara un set de casti TV fara fir, trebuie ales designul potrivit nevoilor fiecaruia. De asemenea, confortul acestora este foarte important

casti wireless

Spre deosebire de castile wireless standard, castile wireless pentru TV sunt destinate utilizarii in interior si, dupa cum sugereaza si numele, trebuie sa fie conectate la televizor. Ca avantaj principal, cumpararea acestui dispozitiv va impiedica deranjarea persoanelor din jur, in timp ce utilizatorii pot viziona filme sau desfasura sesiuni de jocuri video.

Datorita acestui dispozitiv ei se pot bucura si de o calitate mai buna a sunetului. Cei care doresc achizitionarea acestui produs, trebuie sa stie ca este un dispozitiv modern foarte popular si, prin urmare, foarte diversificat pe piata. Pentru a evita riscul de a investi intr-un model inutil, ar trebui sa se informeze si sa parcurga acest ghid care ii va sfatui cu privire la designul pe care sa-l adopte, tipul de baterie si autonomia modelului.

Design casti wireless

Inainte de a cumpara un set de casti TV fara fir, trebuie ales designul potrivit nevoilor fiecaruia. De asemenea, confortul acestora este foarte important. Specialistii recomanda alegerea unui model usor si compact, care se poate purta cateva ore fara a crea disconfort. Este de evitat folosirea unor casti grele si voluminoase.

Tipul bateriei

Performanta echipamentului depinde foarte mult de caracteristicile bateriei care il alimenteaza. Este recomandat un consum redus si un timp de incarcare care sa nu dureze prea mult. Transmitatorul wireless poate fi utilizat ca statie de incarcare pentru a simplifica manipularea zilnica a dispozitivului.

Durata de viata a bateriei

Singurul punct negativ in utilizarea acestui dispozitiv este nimeni altul decat autonomia sa. Acesta permite utilizatorilor sa asculte sunetul televizorului de la distanta (maxim zece metri), dar numai pentru un anumit timp. In general, durata bateriei unei casti wireless este cuprinsa intre 12 si 50 de ore. De asemenea, se poate opta pentru un model livrat cu doua baterii pentru a creste autonomia dispozitivului, astfel utilizatorii pot viziona filme ore intregi, fara a fi intrerupti.

Dimensiuni

Este de preferat, alegerea unui model usor si compact, astfel incat acesta sa fie purtat intr-un mod confortabil si in bune conditii. De exemplu, celebra casca TV stetoscopica – este foarte usoara si comoda si se adapteaza in toate situatiile.