Cat de important este ca masina sa fie dusa intr-un service auto autorizat?

Service auto autorizat – cea mai buna alegere - Nord Garage

reparatii masini in Bucuresti

Echipa de mecanici dintr-un service auto autorizat are competentele necesare pentru a rezolva toate problemele cu care s-ar putea confrunta un automobil. Experienta si expertiza, dar si cunostintele pe care le detin astfel de mecanici sunt foarte importante, iar proprietarii autovehiculelor ar trebui sa tina cont de aceste aspecte atunci cand isi duc masina in service.

Service auto autorizat – cea mai buna alegere

Pentru ca autovehiculul sa isi pastreze fiabilitatea, soferilor le este recomandat sa aleaga intotdeauna un service autorizat, asa cum este Nord Garage, un centru de top de reparatii masini in Bucuresti, specializat pentru cinci marci auto: Dacia, Renault, Volkswaken, Opel si Ford.

Proprietarii de autovehicule care sunt inca in dubii cu privire la alegerea pe care ar trebui sa o faca, se pot convinge citind urmatoarele informatii, care vin in sprijinul alegerii unui service autorizat.

Mecanicii lucreaza la standarde inalte

Intr-un service autorizat, personalul specializat lucreaza tinand cont de cele mai inalte standarde in domeniu si au la dispozitie aparatura de ultima generatie. Prin comparatie, mecanicii care isi desfasoara activitatea intr-un atelier oarecare este posibil sa nu detina nici mijloacele, dar nici cunostintele necesare pentru a efectua lucrari de reparatie si mentenanta la standarde inalte.

Toate serviciile intr-un singur loc

Intr-un service autorizat exista sanse mai mari ca soferul sa gaseasca toate serviciile de care are nevoie in acelasi loc. Fie ca este vorba despre electrica, tinichigerie, mecanica, vopsitorie sau vulcanizare, un service de top va acoperi toata gama de mentenanta si reparatii de care ar putea avea nevoie un autovehicul.

Service auto autorizat | reparatii masini in Bucuresti | NordGarage.ro

service auto autorizat

Diagnosticare completa si piese auto de cea mai buna calitate

Cu ajutorul testerelor speciale, intr-un service autorizat se poate face o diagnosticare completa a masinii. In functie de problemele descoperite, specialistii vor folosi pentru reparatie cele mai bune componente si piese auto, potrivite marcii automobilului si agreate de producator.

Masina primita la schimb

A ramane fara un mijloc de deplasare chiar si pentru o zi este un cosmar pentru cei mai multi dintre soferi. Un service autorizat, care ofera servicii profesioniste de la A la Z, le va da soferilor posibilitatea de a isi alege o masina la schimb, pe care o pot pastra cat timp masina personala este in reparatii. Despre acest serviciu se pot gasi mai multe detalii pe NordGarage.ro.