Ce este un software CRM?

Pentru achizitionarea acestui program, toti cei interesati pot accesa cu incredere site-ul AttoSoft.ro

Customer Relationship Management sau pe scurt software CRM este un program ce ajuta la standardizarea procesului de vanzare pentru o integrare mult mai usoara a noilor angajati, dar si pentru obtinerea unor rezultate mult mai bune. Fiind un program de ultima generatie, acesta contribuie si la automatizarea sarcinilor consumatoare de timp.

Cum folosesc micile afaceri un software CRM?

Avantajele instalarii unui astfel de program sunt imense pentru IMM-uri. In primul rand, ajuta la organizarea eficienta a datelor pentru un control mult mai bun al intregii activitatii. Spre exemplu, softul ofera mecanisme de filtrare a partenerilor si contactelor, precum si istoricul achizitiilor, pentru mesaje targetate intr-un mod cat mai eficient. In felul acesta, riscul de a uita o oportunitate scade semnificativ.

Cu ajutorul acestui sistem ERP, antreprenorii au parte de o imagine de ansamblu mult mai buna. Unificarea informatiilor ajuta la cresterea productivitatii ceea ce traduce in profit. Marele avantaj consta in faptul ca vanzarile nu mai depind de agendele oamenilor de vanzari astfel ca toate operatiunile pot fi urmarite, in timp real, prin intermediul softului, indiferent de zona de desfasurare.

Software CRM | Sistem ERP | AttoSoft.ro

sistem ERP

Pentru achizitionarea acestui program, toti cei interesati pot accesa cu incredere site-ul AttoSoft.ro. Echipa dezvolta solutii de ultima generatie ce pot fi personalizate si adaptate fiecarui tip de business in parte. In plus, ofera chiar si servicii de mentenanta, in baza unor abonamente lunare. Specialistii se pot deplasa la sediul clientului sau se pot conecta remote, in functie de specificul problemei.

Programul are o interfata prietenoasa si intuitiva, este foarte usor de utilizat chiar din primul moment. Personalul fiecarui business este atent instruit de echipa de la AttoSoft pentru o utilizare cat mai eficienta. Soft-ul este instalat cu ajutorul specialistilor care se ocupa inclusiv de configurarile tehnice.

Asistenta oferita este fie telefonica, fie online. Clientii au parte insa si de un portal unde pot intra in legatura cu directa cu alti antreprenori ce activeaza in aceeasi zona de business. In felul acesta, comunicarea se realizeaza simplu si rapid, iar problemele de orice natura sunt mult mai usor de gestionat.