Ce trebuie sa stii despre epilarea totala la salon?

Toate aceste servicii, dar si preturile lor pot fi analizate pe site-ul FreeStyleBeauty.ro

extensii de par cu keratina

Epilarea totala la salon, in special cea cu laser SPL este una dintre cele mai apreciate metode datorita faptului ca ofera rezultate exceptionale pe termen lung. La salon FreeStyleBeauty, clientele beneficiaza de cele mai calitative servicii in ceea ce priveste epilarea cu laser si nu numai.

In cadrul acestui salon se poate opta pentru serviciul de aplicare gene 3D, servicii de vopsire a parului, extensii de par cu keratina, machiaj profesional, manichiura semipermanenta sau masaj de slabire. Toate aceste servicii, dar si preturile lor pot fi analizate pe site-ul FreeStyleBeauty.ro.

Epilarea totala la salon: aspecte importante

Epilarea cu laser presupune un tratament prin care se utilizeaza o energie luminoasa cu rolul de a reduce si a incetini cresterea firului de par de pe fata sau corp.

Foarte multe cliente care urmeaza sa isi faca acest tratament isi pun des intrebarea :”Doare?”. Ei bine, intensitatea durerii difera de la o persoana la alta. Spre exemplu, depinde de zona corpului, de sensibilitatea individuala, de nivelul de pigmentare, dar si de densitatea firelor de par.

In general, epilarea totala cu laser SPL nu doare, insa sunt anumite zone ale corpului, foarte sensibile. Nu este vorba de durere in adevaratul sens al cuvantului, ci de cateva furnicaturi neplacute, insa cu cat vor exista mai putine fire de par, cu atat disconfortul va fi mai mic.

Epilarea totala la salon | Extensii de par cu keratina | FreeStyleBeauty.ro

epilarea totala la salon

Epilarea totala cu laser SPL se considera a fi o tehnica foarte avansata de indepartare a firelor de par. Aceasta procedura emite lumina pentru a ucide foliculii de par si necesita aplicarea unui strat de gel de contact. Lumina ajunsa in zona cu cea mai multa melanina se transforma in caldura, moment in care aceasta caldura distruge celulele care produc firul de par. Parul va cadea in urmatoarele saptamani.

Cat dureaza o sesiune de epilare cu laser SPL?

Un tratament de epilare cu laser SPL dureaza intre 15-60 de minute. Timpul procedurii depinde de zona in care se realizeaza procedura. Spre exemplu, pe picioare dureaza aproximativ 45 de minute. Dupa o sesiune de epilare cu SPL se recomanda evitarea expunerii la soare, dusurile fierbinti, cremele de corp cu parfum sau deodorantul. Crema cu factor de protectie este forte importanta. Altfel pot aparea iritatii.