Ce trebuie sa stii despre un implant dentar?

Pe site-ul ImplantologieSector4.ro sunt prezentate si preturile acestei proceduri

Cei care isi doresc sa isi faca un implant dentar in Bucuresti la clinica ImplantologieSector4 trebuie sa indeplineasca mai multe criterii. Cele mai importante dintre acestea presupun gingii sanatoase si suficient os. Implantologia consta in inlocuirea radacinii lipsa a unui dinte natural cu o radacina artificiala.

Implanturile pot fi inserate atat in maxilarul superior, cat si inferior pentru a inlocui un singur dinte lipsa sau mai multi dinti, pentru a inlocui o proteza detasabila cu una fixa ​​sau pentru a preveni miscarea protezei amovibile.

Pentru mai multe detalii despre aceasta interventie, medicii de la clinica stomatologica din sector 4 stau la dispozitia tuturor clientilor curiosi. De asemenea, pe site-ul ImplantologieSector4.ro sunt prezentate si preturile acestei proceduri.

Cand este necesar un implant dentar?

Respectarea igienei orale este esentiala pentru a avea un zambet frumos si, de asemenea, pentru o sanatate buna. Optarea pentru un implant dentar este cea mai buna solutie atunci cand se pierde un dinte.

Dintii vecini se pot misca din cauza lipsei unuia. In plus, poate aparea congestia alimentelor si poate duce la aparitia cariilor. Cu toate acestea, chiar si cu un implant dentar este nevoie de o igiena dentara atenta.

Cat dureaza procedura implantarii noului dinte?

Inserarea implantului dentar trebuie sa urmeze un protocol bine definit si se poate intinde pe mai multe luni. Medicul dentist poate efectua o extractie, daca este necesar, inainte de a pune implantul. In acest caz, pacientul va trebui sa astepte vindecarea zonei timp de 3 luni.

Implant dentar in Bucuresti | Clinica stomatologica din sector 4 | ImplantologieSector4.ro

clinica stomatologica din sector 4

Durata acestei interventii pentru inserarea unui implant poate dura intre una si doua ore. Interventia va avea loc in sala de operatie si bineinteles, sub anestezie locala. Va dura intre 1 si 6 luni, in functie de pacient, pentru ca faza de „asistenta” sau de osteointegrare sa fie finalizata. In acest timp, osul se va reforma si se va atasa la structura care tocmai a fost instalata.

Vizitele multiple la ImplantologieSector4 vor permite medicului dentist sa verifice vindecarea cicatricilor sau prezenta posibilelor infectii. De asemenea, profesionistul se va asigura ca implantul este bine integrat in maxilar.