Ce trebuie sa stii inainte de a apela la serviciile de epilare definitiva?

Inainte de a apela la serviciile de epilare definitiva din Bucuresti, de exemplu JoyaSalon, femeile si barbatii deopotriva trebuie sa aiba cateva informatii importante bine implementate, pentru a sti la ce trebuie sa se astepte.

Atat teoretic cat si practic, epilarea definitiva este cea mai buna solutie pentru a scapa de parul nedorit de pe picioare, de la axila, de pe maini, par, brate, piept si din alte zone ale corpului, fara ca acesta sa revina in mod constant si tot mai gros sau mai negru.

De asemenea, epilara definitiva reprezinta o solutie buna pentru a evita programarile saptamanale la salon care sa ii scape pe clienti de parul nedorit.

Cum te pregatesti inainte de epilare definitiva din Bucuresti?

Inainte de sedintele de epilare definitiva la salonul JoyaSalon.ro clientii si clientele trebuie sa se asigure ca:

  • au trecut cel putin 3 saptamani de la folosirea cerii sau epilatorului;

  • nu s-au expus la soare cu minim 3 zile inainte;

  • au ras zona tratata daca este bronzata, iar daca au pielea deschisa la culoare, vor lasa parul sa creasca pana la 3 mm;

  • ii lasa pe specialisti sa isi faca treaba;

  • nu se tem de durere – in cazul epilarii definitive nu exista durere si disconfort, ci doar o senzatie de strangere a pielii;

Epilare definitiva din Bucuresti | Salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

salon de infrumusetare din  sector 1

  • sunt de acord cu durata unei sedinte pentru ca tratamentul sa fie complet si cu numarul de sedinte recomandat de specialistii unui salon de infrumusetare din sector 1.

Este epilarea definitiva sigura?

Epilarea definitiva este o procedura cat se poate de sigura si poate fi realizata in clinicile specializate unde lucreaza terapeuti cu pregatire in domeniu care folosesc numai aparatura de top. Desigur ca aceasta tehnica este cat se poate de sigura si cu efecte pe termen lung.

Tratamentele de epilare definitiva sunt recomandate toamna, iarna si la inceputul primaverii, cand pielea nu este bronzata si expusa la soare. Acum, tehnologia moderna permite chiar si epilarea zonelor foarte inchise la culoare sau bronzate. Dupa tratament, este indicat ca persoanele care au beneficiat de sedinte de epilare definitiva sa foloseasca crema de protectie solara si sa evite lumina soarelui.