Cele mai bune accesorii Apple

Cele mai bune accesorii Apple de pe piata in anul 2020 pot fi conectate cu usurinta la televizor, in vreme ce altele imbunatatesc automatizarea la domiciliu

accesorii Apple

Cele mai bune accesorii Apple de pe piata in anul 2020 pot fi conectate cu usurinta la televizor, in vreme ce altele imbunatatesc automatizarea la domiciliu. Exista in magazinele de specialitate o serie de produse menite sa simplifice viata utilizatorilor oferindu-le acestora un plus de confort.

Top accesorii Apple

Exista multe accesorii Apple pentru iPhone, iar printre acestea se numara castile wireless AirPods. Aceasta este a doua generatie a acestor casti wireless, modelul de fata putandu-se conecta prin Bluetooth la iPhone. Sunt usoare, au o autonomie mare de 5 ore si este nevoie de 15 minute de incarcare pentru 3 ore de autonomie. Acest accesoriu Apple se conecteaza direct la Smartphone-ul Apple imediat ce cele 2 casti sunt introduse in ureche si se opreste imediat ce sunt indepartate.

Un accesoriu ideal pentru iPad este stiloul Apple, un accesoriu ideal pentru designeri grafici care desfasoara proiecte artistice. Acest dispozitiv este sensibil la presiune si inclinare pentru a varia grosimea liniei sau pentru a produce efecte artistice. Se incarca folosind o priza Lightning, are o autonomie de 12 ore pentru doar cateva minute de reincarcare. A doua generatie a acestui model nu mai are nevoie de incarcare la priza, ci se conecteaza doar pe partea magnetica a iPad Pro 11.

Tastatura inteligenta Apple este un alt accesoriu extrem de apreciat in randul clientilor care nu necesita reincarcare pentru functionarea sa. Imediat ce iPad Pro este pozitionat pe receptorul tastaturii, acesta se conectează automat la touch pad. Cu toate acestea, este conectabil doar cu iPad Pro de ultima generatie ceea ce inseamna ca nu poate fi utilizata cu alte dispozitive.

Pentru computerele Mac, exista mai multe accesorii Apple care sunt compatibile cu diferite modele. Spre exemplu, tastatura wireless Magic Keyboard este un model usor si subtire, cu o autonomie foarte buna de 1 luna inainte de o noua incarcare. Se conecteaza automat la Mac folosind Bluetooth si poate fi folosit pe dispozitive iPhone 5, dar si mai recentele, iPad Air, mini 2, prima generatie Pro si toate versiunile ulterioare, precum si MacBooks (Air, Pro) si iMac.

In cele din urma, nu trebuie uitat nici Magic Mouse 2 care combina un design foarte elegant, o baterie reincarcabila si o greutate foarte usoara. Suprafata sa Multi-Touch ofera mai multa navigare cu o scanare a paginii sau derularea prin continutul documentului. Acest mouse wireless se asociaza automat cu Mac-ul folosind Bluetooth si este compatibil numai cu laptopurile MacBook Air, MacBook Pro si MacBook, precum si cu iMacs.