Cele mai frumoase orase din Europa pe care sa le vizitezi pe timp de iarna

Cele mai frumoase orase din Europa iarna

Care sunt cel mai frumoase orase din Europa care merita sa fie vizitate si descoperite pe timp de iarna? Se va afla acest lucru in acest articol! Cu siguranta ca multa lume isi va gasi inspiratia!

1. Stockholm (Suedia)

Stockholm are 14 insule si mai mult de 50 de poduri. Este un oras fermecator din partea de nord a tarii, de vizitat iarna. Catedrala Storkyrkan, Palatul Regal si Muzeul Nobel sunt printre cele mai importante atractii de descoperit in timpul unei excursii la Stockholm. Un lucru e sigur- este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de vizitat iarna!

2. Viena (Austria)

Capitala Austriei are o mostenire istorica, artistica si intelectuala remarcabila. Viena este cunoscuta in intreaga lume pentru splendidele sale palate imperiale. Viena este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de vizitat absolut iarna pentru atmosfera sa unica!

3. Copenhaga (Danemarca)

Copenhaga este un alt oras foarte frumos de vizitat in Europa iarna! Nu trebuie ratat cartierul central si istoric Indre By, Palatul Amalienborg, precum si Castelele Christiansborg si Rosenborg. 

4. Budapesta (Ungaria)

Taiat in doua de Dunare, Budapesta este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de vizitat iarna in cuplu. Lumea va aprecia cu siguranta plimbarile placute in centrul istoric, precum si faimoasele bai din Budapesta!

5. Helsinki (Finlanda)

Helsinki este un alt oras nordic de descoperit iarna! Arhitectura sa compozita si dimensiunea umana sunt marile sale atuuri. Pe malul Golfului Finlandei, Helsinki este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de vizitat iarna.

6. Tallinn (Estonia)

Invecinat cu Helsinki si Sankt Petersburg, Tallinn este, de asemenea, unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de vizitat iarna. Centrul sau istoric al orasului este mic, dar destul de fermecator. Se va putea vizita totul pe jos.

7. Oslo (Norvegia)

Oslo este unul dintre cele mai scumpe orase din Europa, dar si unul dintre cele mai locuibile orase. Arhitectura moderna din Oslo va uimi cu siguranta. 

8. Praga (Cehia)

Poreclit „orasul celor o mie de turnuri si o mie de turle”, Praga este un oras fermecator. Cele mai importante obiective turistice din Praga sunt arhitectura baroc colorata, impresionantul ceas astronomic medieval, magnificele biserici gotice.

9. Cracovia (Polonia)

Cracovia inchide acest TOP 10 al celor mai frumoase orase din Europa de vizitat iarna. Preturile de cazare sunt mai accesibile decat in ​​orasele nordice. Bucataria poloneza este foarte buna. Mai mult, nu departe de Cracovia se afla Auschwitz , un loc de vizitat pentru a numara ororile celui de-al Doilea Razboi Mondial.