Cele mai ieftine tari din Europa – Portugalia

Portugalia este o tara fascinanta si variata, cu peisaje impresionante, istorie convingatoare si un climat placut. Portugalia poate fi considerata doar o tara mica, dar se poate mandri cu o diversitate convingatoare intre regiunile si orasele sale.

cele mai ieftine tari din Europa

Ti-ai pregatit, probabil, o lista cu tari de vizitat in timpul unei vacante, dar ai inclus intre acestea doar destinatii exclusiviste. Unele dintre acestea iti ofera toate motivele sa le vizitezi pentru ca sunt incarcate de istorie, sublim, emotie. Cu toate acestea, exclusivismul de care te vei bucura pentru doar cateva zile are un pret – deseori, exorbitant. Merita?

Foarte posibil sa raspunzi afirmativ, motivat de faptul ca de cel mult doua ori pe an pleci intr-o vacanta in care meriti sa te bucuri de tot ceea ce este mai bun. Te-ai gandit, totusi, ca o vacanta reusita nu este doar despre un buget fabulos? Mai mult, ca nici macar nu il include intre ingredientele care fac posibil sa petreci timp de calitate departe de tara? In Portugalia, de exemplu.

O destinatie inclusa in topul cu cele mai ieftine tari din Europa este Portugalia

Stai, nu am spus Lisabona! Desi, in extrasezon preturile sunt foarte accesibile si aici. Despre aceasta tara se spune ca ofera cele mai frumoase rasarituri de soare pe coasta sa, ori de acestea te poti bucura gratuit. Bineinteles, nu frumusetea rasaritului de soare ne-a determinat sa trecem Portugalia pe lista cu cele mai ieftine tari din Europa.

In Lagos, vei putea vizita centrul vechi, absolut minunat, cu numeroase atractii turistice, si vei gasi plaje absolut spectaculoase. In Tavira, un mic oras pescaresc, de laguna, vei gasi linistea unui loc de poveste. Faro iti va oferi o viata de noapte vibranta si oportunitatea de a vizita numeroase obiective turistice, iar Sagres, te va purta inapoi in timp pentru a cunoaste istoria locurilor.

Portugalia este o tara fascinanta si variata, cu peisaje impresionante, istorie convingatoare si un climat placut. Portugalia poate fi considerata doar o tara mica, dar se poate mandri cu o diversitate convingatoare intre regiunile si orasele sale.

Portugalia este o tara dominata de mare, iar coasta sa este locul in care marile orase tind sa fie situate. De-a lungul coastei, satele pescaresti traditionale au vedere la plajele impecabile, in timp ce in orase, cartierele istorice coexista cu cele ultra-moderne.

Ceea ce ofera Portugaliei este la fel de variat, de la regiunile viticole abundente din Douro, pana la dealurile aride ale regiunii Alentejo. Aici se gasesc sate traditionale, peisaje uimitoare si o o istorie coplesitoare.

Nu numai ca sunt multe de vazut, Portugalia are atitudini progresive in ceea ce priveste gandirea liberala, dar isi pastreaza cu drag mostenirea si istoria. Fara indoiala, Portugalia este o minunata destinatie de vacanta.