Clinica dentara in Bucuresti, recomanda tipuri de aparate dentare pentru adulti

Specialistii in stomatologie din sector 6, Plazadent.ro le recomanda adultilor care doresc sa isi schimbe aspectul estetic al dintilor, sa ii indrepte si sa se bucure de un zambet larg de fiecare data cand situatia o impune, inserarea unui aparat dentar.

In societatea moderna actuala, optiunile de tratament ortodontic sunt numeroase, inclusiv pentru adulti, nu numai pentru copii, iar specialistii care reprezinta clinica dentara in Bucuresti, Plaza Dent, sustin inserarea unui aparat dentar pentru indreptarea dintilor. Aparatele dentare pot fi fixe sau mobile, insa varianta fixa este cea recomandata de catre specialisti pentru ca isi fac efectul mult mai repede si intr-un mod eficient. Aparatele dentare fixe pot fi metalice sau ceramice, vizibile sau invizibile, mai ieftine sau mai scumpe, in functie de preferintele pacientilor si de recomandarile specialistilor.

Avantajele si dezavantajele fiecarui tip de aparat dentar propus de specialistii de la clinica dentara Bucuresti, Plaza Dent

Specialistii in stomatologie din sector 6, Plazadent.ro le recomanda adultilor care doresc sa isi schimbe aspectul estetic al dintilor, sa ii indrepte si sa se bucure de un zambet larg de fiecare data cand situatia o impune, inserarea unui aparat dentar. Ar mai exista si optiunea fatetelor dentare, care insa necesita inclusiv slefuirea dintilor pacientului si alte actiuni care pot avea repercursiuni pe durata purtarii, dar si dupa.

Aparatul dentar metalic este cel mai des recomandat pentru adulti si copii, este si cel mai ieftin, are o eficienta terapeutica ridicata, insa este foarte vizibil. Pentru pacientii care nu pun chiar atat de mare pret pe felul in care arata, pe situatia in care se vede ca au inserat un aparat ortodontic, acest tip de aparat dentar este perfect. In plus, este si cel mai rezistent dintre toate, permitand pacientului chiar sa manance alimente putin mai dure sau lipicioase.

Aparatul dentar ceramic se recomanda adultilor care pun accent pe aspectul lor estetic, este mai scump decat cel metalic, bracketii sunt mai putin vizibili, dar si mai putin rezistenti. Modul de functionare este la fel ca si in cazul aparatului dentar metalic, insa durata de tratament este mai mare.

Stomatologie din sector 6 | clinica dentara in Bucuresti | Plazadent.ro

Clinica dentara in Bucuresti

Aparatul dentar safir este o adevarata bijuterie in gura pacientilor, bracketii sunt transparenti, foarte greu de observat, ascunzandu-se sub culoarea naturala a dintilor. Aparatul dentar din safir este mai greu de intretinut, mai putin vizibil, mai costisitor, si ofera rezultate excelente, insa pe o perioada de tratament mai mare.

Nu in ultimul rand, aparatul dentar invizibil este recomandat cu caldura tuturor pacientilor care doresc sa zambeasca cu incredere clientilor sau colaboratorilor, fara ca acestia sa observe ca poarta un dispozitiv ortodontic. Aparatul dentar invizibil este cel mai scump, insa nu se observa aproape deloc.