Coltare in living – piese de mobilier practice si avantajoase

Specialistii de la CasaEduard.ro considera ca acest tip de canapea de dimensiuni mari este destinata livingului dintr-o locuinta spatioasa, iar datorita formei avantajoase nu va dezamagi niciun client

coltar extensibil

Casele spatioase in cadrul carora proprietarii opteaza pentru coltare in living se vor bucura de un design inteligent, practic si confortabil. Specialistii de la CasaEduard.ro considera ca acest tip de canapea de dimensiuni mari este destinata livingului dintr-o locuinta spatioasa, iar datorita formei avantajoase nu va dezamagi niciun client. Sunt convinsi ca un coltar este solutia potrivita pentru o casa spatioasa si o familie mare, oferind confort sporit tuturor membrilor acesteia, dar si oaspetilor lor.

Coltare in living – cea mai buna alegere pentru o familie

Acest tip de canapea este foarte spatios si poate gazdui o familie numeroasa. Un coltar poate fi folosit intr-o serie de modalitati. Este locul perfect pentru relaxare intr-o seara, in fata televizorului. In acelasi timp, este potrivit pentru o seara alaturi de prieteni – invitatii se vor simti excelent si vor dispune de confort sporit. De altfel, prietenii pot fi gazduiti peste noapte aici, avand in vedere dimensiunile generoase ale coltarului.

Un coltar extensibil va ocupa o mare suprafata din living. De aceea, design-ul sau va predomina in incapere. In acest sens, alegerea culorii si a dimensiunii trebuie facuta cu atentie, tinand cont de restul incaperii. Cateva aspecte de care clientul va tine cont cand alege coltarul sunt: stilul, culoarea, textura, printul sau concret, design-ul.

Un coltar de calitate va rezista trecerii timpului si va oferi confort membrilor familiei pentru o perioada de cel putin 10 ani. Dupa aceasta perioada, este posibil ca proprietarii sa isi doreasca sa redecoreze si sa isi incadreze optiunile in noile trenduri. Cu toate astea, este important ca piesa de mobilier sa fie intretinuta corespunzator.

Coltare in living | Coltar extensibil | CasaEduard.ro

coltare living

Curatarea se va face periodic doar cu detergenti special destinati tesaturilor coltarului. Canapeaua isi va pastra aspectul pe care il avea la cumparare in cazul in care proprietarii o vor proteja de pete, zgarieturi si alti factori.

Spatiul de depozitare de care dispune un coltar este foarte generos. Aici, oamenii isi pot pastra haine, incaltaminte, paturi, asternuturi sau perne. Sunt obiecte pe care ei nu le folosesc zilnic, asa ca depozitarea este necesara.

Cu scopul alegerii celui mai bun coltar pentru living, oamenii nu trebuie sa tina cont doar de aspectul acestuia, dar si de buget. O vizita in showroom-ul magazinului ales va face ca alegerea sa fie cea potrivita asteptarilor lor.