Cum iti evaluezi biblioteca inainte de a raspunde anunturilor „cumpar carti vechi”

Accesarea anunturilor „cumpar carti vechi”, rapida si simpla!

cumpar carti de orice fel

Anunturile de tipul „cumpar carti vechi” vin din partea anticariatului, ai caror reprezentanti accepta si carti tiparite inainte de anul 1900. Acest lucru nu inseamna ca anticariatul nu este gata sa primeasca volume aparute chiar si anul acesta. Nu este atat de importanta cartea, cat este starea acesteia si felul in care a fost pastrata.

Incertitudini legate le calitatea serviciilor

Nu putini oameni au inca incertitudini privitoare la modalitatea in care se desfasoara activitatea de vanzare. Exista pe piata anticariate renumite care nu au dezamagit niciun client pana in prezent, asa cum este Anticariat-Carti.com, ce accepta carti noi si vechi, acordand o mare atentie calitatii acestora, din cateva puncte de vedere:

  • felul in care arata cartea poate deveni un avantaj sau un dezavantaj: daca are pagini lipsa su patate, precum si coperta deteriorate, pretul scade;

  • semne distincte: semnatura autorului creste pretul cu care va fi vanduta cartea;

  • popularitatea autorului;

  • cererea de pe piata pentru o carte in raport cu numarul de exemplare disponibile;

  • numarul editiei: primele editii valoreaza mai mult.

Orice vanzator de succes isi cunoaste in detaliu produsele!

Calitatea serviciilor din partea anticariatului sau popularitatea acestuia nu au nicio relevanta in fata faptului ca orice vanzator trebuie sa isi cunoasca bine produsele. Acesta trebuie sa faca diferenta dintre o carte veche si una rara, pentru a se astepta sa fie remunerat mai bine pentru cea de-a doua categorie mentionata.

Cumpar carti vechi | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

cumpar carti vechi

Accesarea anunturilor „cumpar carti vechi”, rapida si simpla!

Oricine poate accesa anunturile, fara a exista nicio regula in acest sens. Pentru ca evaluatorii sa se deplaseze la domiciliu, vanzatorul va efectua un apel telefonic catre acestia. Ei se deplaseaza in toata tara, stabilind impreuna cu vanzatorul ziua si orele favorabile pentru evaluarea cartilor. Se pot ocupa cu succes atat de lichidarea unei biblioteci, cat si de a goli un depozit sau o editura, respectiv stocuri mari de carti.

Marele avantaj este ca anunturile mentioneaza „cumpar carti de orice fel”, asa ca nu limiteaza vanzatorul in niciun fel.