Cum iti organizezi biroul in propria locuinta?

Spatiile destinate lucrului de acasa trebuie sa fie bine sa iluminate, aerisite si sa dea senzatia de libertate

biroul

Nu putine sunt persoanele care lucreaza de acasa, iar acestea au nevoie de un spatiu corespunzator amenajat pentru ca sarcinile de lucru sa fie indeplinite si pentru a nu le fi ingradita libertatea de exprimare, creativitatea si linistea de care au nevoie pentru a lucra.

Este dovedit faptul ca un birou amenajat corespunzator reduce stresul, stimuleaza creativitatea si faciliteaza un flux de lucru foarte mare, de aceea spatiul de lucru de acasa trebuie sa fie functional si estetic, sa atraga atat cresterea productivitatii, cat si a starii de bine pe tot parcursul intregii zile.

Biroul amenajat acasa – unde si cum?

In amenajarea biroului la domiciliu nu prea exista piedici sau Impedimente pentru ca acesta poate fi amplasat atat in dormitor, in living, in balcon, in mansarda, mai putin in bucatarie si in camerele foarte slab iluminate natural, cum ar fi holurile.

Spatiile destinate lucrului de acasa trebuie sa fie bine sa iluminate, aerisite si sa dea senzatia de libertate. In cazul in care proprietarii isi amenajeaza biroul acasa, specialistii recomanda sa caute un echilibru cat mai mare intre spatiile pline si cele libere. sa tina cont de nevoile pe care munca lor le impune si sa caute un ambient odihnitor, relaxat si aerisit.

Scaun de birou este unul din elementele cheie ale spatiului de lucru care trebuie sa fie ergonomic, sa ofere un suport sanatos pe parcursul orelor de munca si sa ofere sustinere celor care stau mai mult de 8 ore pe zi in fata unui laptop.

O combinatie reusita o reprezinta scaunul de birou ergonomic cu biroul simplu, dar cu dimensiuni generoase care sa ofere celor care lucreaza de acasa cat mai mult spatiu de desfasurare, fara a da senzatia de dezordine sau de aglomerare.

Pentru un plus de confort, se poate opta si pentru un covor in spatiul de lucru. Un covor simplu dar foarte confortabil pe care angajatii sa isi relaxeze picioarele, impreuna cu unele decoratiuni interioare de perete motivationale sau obiecte primite in dar ce amintesc de momente frumoase precum si fotografii cu cei dragi, pot fi puse in birou cu incredere.