Cum sa alegi cele mai potrivite haine de blana pentru iarna 2019/2020?

Pe site-ul www.carolinadesign.ro exista atat piese vestimentare din raton, vizon, chinchilla, cat si haine din vulpe. Pentru a sti ce li se potriveste, femeile trebuie sa fie foarte hotarate inca de la inceput si sa stie daca isi doresc haine mai moi sau usor mai aspre.

Exista cateva piese vestimentare care par sa nu se demodeze niciodata si pe care doamnele si domnisoarele trebuie sa le aiba in permanenta in dulapul personal, astfel incat sa se simta bine din punct de vedere termic iarna si cu ajutorul carora sa isi poata contura tinute deosebite. Printre acestea se numara si haine de blana de calitate. Alegerea lor trebuie facuta insa cu multa grija, astfel incat reprezentantele sexului frumos sa le poata purta la diferite tipuri de tinute vestimentare!

Marimea potrivita

Pentru inceput, hainele de blana trebuie alese in functie de marimile potrivite pentru doamne si domnisoare. Mai exact, femeile trebuie sa isi cunoasca masurile si sa aleaga modelele care sa fie ca turnate pe ele. In cazul in care hainele sunt prea mici ori prea mari, rezultatul vizual nu va fi cel scontat, ci dimpotriva.

Tipul de blana

Un al doilea aspect asupra carora doamnele si domnisoarele trebuie sa se opreasca atunci cand isi cauta haine de blana naturala este referitor chiar la tipul de blana. Pe site-ul www.carolinadesign.ro exista atat piese vestimentare din raton, vizon, chinchilla, cat si haine din vulpe. Pentru a sti ce li se potriveste, femeile trebuie sa fie foarte hotarate inca de la inceput si sa stie daca isi doresc haine mai moi sau usor mai aspre. De exemplu, printre cele mai cautate modele se numara cele din vulpe si chinchilla, intrucat blana este foarte moale, insa usor delicata, avand nevoie de o atentie sporita de-a lungului timpului pentru a rezista cat mai bine.

In functie de stilul vestimentar potrivit

Chiar daca femeile sunt obligate, prin conjunctura sa adopte diferite tipuri de tinute vestimentare in functie de locurile in care merg, ele au un stil anume general pe care il prefera. Atunci cand cauta sa-si cumpere o noua blana, doamnele si domnisoarele trebuie sa incerce sa-si aleaga un model pe care il pot purta atat cu piese vestimentare casual, cat si cu cele de ocazie, astfel incat sa aiba in dulapul personal haine de calitate, versatile.

Haine de blana | haine de blana naturala | www.carolinadesign.ro

haine de blana

Culoare

Nu in ultimul rand, femeile isi pot alege hainele in functie de culoare. Daca negrul este intotdeauna o alegere sobra, eleganta, care se potriveste la foarte multe tipuri de tinute, reprezentantele sexului frumos care isi doresc sa iasa din tipare pot alege modele de haine colorate, care sa le puna personalitatea foarte frumos in valoare!