Cum sa te imbraci pentru a avea o silueta zvelta?

Pentru subtierea siluete, exista mai multe trucuri vestimentare, printre care si combinarea mai multor culori

silueta zvelta

O silueta zvelta, proportionata si armonioasa a fost dintotdeauna un ideal de frumusete. Femeile au aspirat intotdeauna la un astfel de model de silueta, insa din pacate Mama Natura nu poate fi generoasa in mod egal cu toate reprezentantele sexului frumos din acest punct de vedere.

Ideea este ca pentru fericirea femeilor, pentru ca acestea sa se simta implinite, trebuie ca ele sa isi iubeasca corpul asa cum este, sa il mentina sanatos si intr-o forma foarte buna, iar daca nu se poate, sa mascheze cele cateva kilograme in plus cu o serie de artificii, facand alegeri vestimentare inteligente. Un singur articol vestimentar poate schimba silueta si alura reprezentantelor sexului frumos, conferind armonie si creand iluzia unei siluete zvelte.

Ce culori trebuie sa alegi pentru a avea o silueta zvelta?

Pentru subtierea siluete, exista mai multe trucuri vestimentare, printre care si combinarea mai multor culori. Cu siguranta femeile se gandesc ca, daca poarta culoarea neagra, cu siguranta vor avea o silueta mai subtire si mai zvelta. Acelasi efect il vor obtine si daca vor purta verde inchis, albastru electric, mov, sau rosu bordeaux, spre deosebire de culorile pastelate care vor crea un efect de marire si de volum.

De asemenea, se recomanda alegerea unei tinute intr-o singura culoare sau intr-o nuanta ale acelei culori pentru ca nu atrage atentia asupra unei singure parti ale corpului si alungeste silueta.

Ce pantofi trebuie sa alegi pentru a avea o silueta mai zvelta?

Pentru a avea o silueta mai frumoasa si mai zvelta, femeile pot alege pantofii cu toc. Fie ca este vorba despre sandale, botine, cizme, pantofi, daca au toc cu siguranta vor alungi si subtia talia, iar daca perechea de incaltaminte are si varful ascutit, va subtia si linia piciorului.

Femeile cu glezne groase trebuie sa evite sandalele cu bareta pe glezna, botinele, pentru a nu fragmenta piciorul si pentru a nu-l face sa para mai gros decat este. In ceea ce priveste culoarea, nude este ideala, cat mai aproape de nuanta pielii purtatoarelor.