Cum se aleg uniformele medicale Disney?

Personalul medical poate alege uniforme medicale Disney de pe magazinul online MediFashion.ro

In domeniul de pediatrie asistentele si medicii pot alege sa poarte uniforme medicale Disney pentru a genera incredere copiilor care vin pentru controale de rutina sau pentru administrarea de tratament.

In multe situatii, copiii au frica de medici sau de ace. De ce? Pentru ca este o frica cauzata de un doctor care nu a pus mare pret pe modul de comunicare cu cei mici sau acestia sunt foarte emotivi.

Pentru a imbunatati tehnicile de comunicare si relationare cu copiii, medicul si asistentele medicale trebuie sa puna mare accent pe felul in care se imbraca. Un medic imbracat intr-o uniforma traditionala, de culoare mai inchisa, poate parea prea serios. Insa, acelasi medic imbracat intr-o uniforma medicala cu Disney Wild Things, spre exemplu, va deveni mult mai simpatic pentru copii.

Uniformele medicale Disney trebuie sa fie confortabile

In vremurile acestea foarte stresante cauzate de pandemia de coronavirus, intregul personal medical trebuie sa aiba acces la cele mai comode si calitative uniforme medicale. Motivul principal consta in faptul ca medicii petrec foarte multe ore la serviciu imbracati intr-un halat, care nu ar trebui sa ii impiedice in desfasurarea activitatilor.

Inca un aspect important care trebuie luat in vedere este cel legat de calitatea materialului. Halatele de calitate superioara trebuie fabricate in totalitate din bumbac, astfel utilizatorii se vor bucura de confort sporit.

Uniforme medicale | Uniforme medicale Disney | MediFashion.ro

uniforme medicale

Totodata, uniformele medicale Disney, dar si celelalte modele trebuie alese tinand cont de sezon. De exemplu, pe timpul verii sunt recomandate modelele subtiri cu bluze cu maneca scurta si pantaloni lungi, iar in sezonul friguros, cand temperaturile sunt scazute, sunt preferate uniformele groase, care sa le ofere un nivel potrivit de confort termic.

Personalul medical poate alege uniforme medicale Disney de pe magazinul online MediFashion.ro, unde oferta variata cuprinde modele cu personajele Disney mult iubite de catre cei mici: Mickey Mouse, Cenusareasa, Alba ca Zapada sau Dory si Nemo.

Pe site se poate gasi un ghid care va ajuta personalul medical sa isi aleaga un halat medical potrivit, marimile disponibile fiind cuprinse intre XS si L. De asemenea, se pot achizitiona pantaloni si saboti medicali care pot completa perfect halatul medical.