Cumpara acum un tocator de crengi pentru la toamna!

Un alt avantaj al tocatoarelor de crengi, disponibile inclusiv la partenerii Ruris.ro, este acela ca produc instant compost care poate fi utilizat drept ingrasamant natural

atomizor agricol

Activitatile de gradinarit sau de ingrijire a curtii sunt o responsabilitate ce vine la pachet cu avantajele locuitului la casa, iar treptat se pot transforma intr-un adevarat hobby.

Pentru ca acest lucru sa se intample, este nevoie de folosirea unor echipamente si unelte moderne, care sa contribuie la mentinerea curateniei si sa aduca un plus de eficienta si productivitate in gospodarie, asa cum face un tocator de crengi.

Acesta si-a facut deja loc in magaziile din multe gospodarii, chiar si in cele care nu au un teren de dimensiuni mari. Motivul? Tocatorul de crengi este eficient nu doar in gestionarea cantitatilor mari de crengi si resturi vegetale care sunt prezente in exces in orice curte toamna, dar si in transformarea lor in compost, ce poate fi utilizat pentru alte plante.

Care sunt avantajele folosirii unui tocator de crengi?

Resturile vegetale sunt o adevarata neplacere atunci cand sunt prezente din abundenta in curte sau in gradina. Ele pot fi indepartate eficient prin folosirea unui tocator de crengi, care marunteste rapid resturile si contribuie la ingrijirea gradinii, care va fi curata si bine intretinuta.

Tocator de crengi | Atomizor agricol | Ruris.ro

tocator de crengi

Un alt avantaj al tocatoarelor de crengi, disponibile inclusiv la partenerii Ruris.ro, este acela ca produc instant compost care poate fi utilizat drept ingrasamant natural. Cu alte cuvinte, resturile vegetale din gradina se transforma in fertilizant pentru plante, ceea ce poate insemna economisire de bani.

Ce modele performante pot fi utilizate in gospodarie?

De la magazinele partenere din reteaua Ruris, gospodarii isi pot achizitiona toate uneltele si echipamentele necesare pentru o gradina ingrijita si aspectuoasa, cum ar fi masina de tuns iarba, atomizorul agricol si tocatorul de crengi.

Tocatoarele de crengi si resturi sunt disponibile in mai multe variante. Unul dintre modelele performante este tocatorul RURIS ST200. Acesta marunteste eficient si rapid, avand un motor electric de 2.800W si un diametru de taiere de maxim 45 mm. La fel de puternic este si RURIS ST100, prevazut cu protectie la suprasarcina si sac colector de 40l.

Aceste tocatoare de crengi pot fi utilizate cu usurinta in propria gospodarie, avantajele principale fiind curatarea rapida a gradinii si obtinerea in acelasi timp a unei cantitati generoase de compost tocat marunt.