De ce costa un tort aniversar atat de mult? Explicatia specialistilor

De aceea odata cu pasirea in cofetaria online eTorturi.ro clientii trebuie sa stie exact de ce platesc pretul pe care il platesc pentru un tort majorat spre exemplu

Pentru multi cumparatori, pretul unui tort aniversar de cateva zeci de RON per kilogram poate insemna o suma imensa. De fapt, raportat la ingrediente la cheltuielile aferente cofetariei, platii angajatilor, utilitatilor, pretul unui kilogram de tort este cat se poate de justificat. De cele mai multe ori, oamenii intra si ies in cofetarii fizice precum si intr-o cofetarie online la fel de usor atunci cand vad pretul unui kilogram de tort sau pretul unei prajituri.

Oferta pentru un candy bar sau a unui tort cu pretentii este cu atat mai prost vazuta de catre clientii care au un buget foarte limitat si care considera ca, cu aceeasi suma de bani ar putea sa faca un tort mult mai mare si mai aspectuos.

Cat costa de fapt un tort aniversar si ce se include in pretul final

Un tort aniversar trebuie apreciat la adevarata lui valoare. Nu brandul, nu ingredientele si nici locatia nu sunt criterii exclusive pentru stabilirea pretului unui tort aniversar, de aceea odata cu pasirea in cofetaria online eTorturi.ro clientii trebuie sa stie exact de ce platesc pretul pe care il platesc pentru un tort majorat spre exemplu.

  • Ingredientele

Ingredientele trebuie sa fie de calitate, sa fie proaspete, iar cu cat sunt mai eco, cu siguranta cumparatorii vor fi mai multumiti. Cumparatorii poate ca nu stiu ca 1 kg de unt costa peste 40 RON, in timp ce verisoara lui mai saraca, margarina, costa doar cativa lei, astfel ca pentru 1 kg de blat vor fi necesare zeci de RON fara a pune la socoteala si cremele.

De asemenea, in timp ce un sac de premix crema costa 10 RON si rezista chiar si cateva luni la temperatura camerei, iar o cutie de galeata cu crema costa foarte putin. Reprezentantii unei cofetarii care se respecta nu vor folosi niciodata astfel de produse si vor cumpara doar faina naturala din grau macinat, oua bio, precum si ingrediente care nu se gasesc sub forma de prafuri.

  • Oamenii

Pentru a prepara un tort este nevoie de mai multi oameni, ceea ce inseamna ca manopera se plateste, munca si efortul cofetarilor si al decoratori lor detorturi proaspete si bune costa. In lipsa manoperei, se poate salva o treime din costuri, ceea ce inseamna ca personalul ar scoate crema din galeata si ar arunca-o pe blatul comandat acum cateva luni, dar reprezentantii eTorturi prefera sa nu faca acest lucru si sa satisfaca clientii prin calitate.

Cofetarie online | Tort aniversar | eTorturi.ro

tort aniversar

  • Decorul

Decoratorii torturilor, ai brioselor marturii si candy barurilor sunt oameni cu experienta, sunt artisti care au nevoie sa studieze constant si aici nu este vorba doar de anii de practica si de invatat, ci si la ceea ce se intampla zilnic in laborator astfel pentru ca totul sa fie boem, sa arate natural, fresh, floral, elegant este important ca decorul sa fie facut de un artist platit in mod corespunzator.

  • Prospetime

Cu cat ingredientele sunt mai proaspete, cu atat costa mai mult. Ingredientele naturale au dezavantajul perisabilitatii, iar specialistii eTorturi si-au asumat de la bun inceput respectarea termenului de valabilitate si folosirea unor ingrediente de calitate de aceea torturile comandate costa atat de mult.