De ce sa iti vinzi cartile din biblioteca unui anticariat?

Pentru ca volumele vechi nu ajung prin minune in anticariate, exista cumparatori de carti vechi care pot fi contactati chiar si online, precum Cumparcarti.ro, unul dintre cele mai importante anticariate care cumpara carti din tara – mai exact, din Bucuresti si din zonele limitrofe.

cumparatori de carti vechi

Din ce in ce mai multi cititori de carti isi indreapta atentia catre serviciile unui anticariat. De regula, cartile care sunt vandute in cadrul unui anticariat sunt mai ieftine, mai greu de gasit in librarii si reprezinta o alegere foarte buna atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Pentru ca volumele vechi nu ajung prin minune in anticariate, exista cumparatori de carti vechi care pot fi contactati chiar si online, precum Cumparcarti.ro, unul dintre cele mai importante anticariate care cumpara carti din tara – mai exact, din Bucuresti si din zonele limitrofe.

Vanzand cartile din biblioteca faci alti cititori fericiti

O data prinsi in placerea de a citi, oamenii folosesc lectura ca si un mijloc de relaxare si de informare. Pentru ca oamenii sunt dornici sa afle cat mai multe lucruri, sa se transpuna in alte lumi, acestia cauta sa achizitioneze carti interesante, care nici nu se mai gasesc in librarii. Unele carti din anticariat sunt atat de vechi, incat nici la biblioteca nu mai pot fi gasite.

Acest lucru se intampla din cauza ca volumele sunt cumparate de la vanzatori persoane fizice, in general, care fie nu mai au nevoie de unele carti din biblioteca, fie au gasit in podul casei recent achizitionate saci sau cutii intregi cu carti. In plus, cartile vandute in regim de anticariat vor fi apreciate atat de cititorii mai mici, cat si de colectionari, de catre cititorii pasionati de un anumit domeniu, cat si de cei care doresc sa isi imbogateasca biblioteca din casa, dar si cultura generala.

Impactul cititului asupra personalitatii cititorilor

Cititul este un obicei foarte placut si relaxant care are un impact pozitiv asupra celor care folosesc lectura ca si mijloc de petrecere a timpului liber. Cititul cartilor vechi este de natura sa modeleze personaliattea copiilor si adolescentilor, sa ajute adultii sa isi deschida orizonturile, sa isi formeze opinii ferme intr-un animit domeniu.

Anticariate care cumpara carti | cumparatori de carti vechi | cumparcarti.ro

anticariate care cumpara carti

Cititorii sunt de mai multe tipuri, in functie de personalitatea si categoria de varsta in care sunt incadrati. Cititorii tineri sunt cei care cauta informatii pentru cursuri, cei maturi sunt cititori care cauta hrana pentru suflet sau informatii pentru a fi mai competenti la locul de munca. Cititorul devine una cu autorul, empatizeaza cu el si se transpune in situatiile din carte. Cu cat cartea este mai veche si mai incarcata de emotii, cu atat cititorul va avea o stare mai pregnanta de bine.