Dieta dovedita impotriva acneei

Dieta incercata si testata pentru acnee nu include administrarea de medicamente. Secretul consta intr-o dieta vegana bogata in grasimi sanatoase

acnee

Exista multe tratamente pentru acnee, inclusiv diete impotriva acestei probleme neplacute a pielii. Dieta curenta impotriva acneei a fost testata de Rachel Crowley si se concentreaza pe dieta vegana.

Acneea este una dintre cele mai dureroase probleme ale pielii cu care se confrunta nu numai adolescentii, ci si unii adulti. Rachel Crowley, o britanica de 22 de ani, sufera de o forma severa de acnee care a facut-o sa se simta foarte nesigura in legatura cu aspectul ei.

Rachel a suferit nu numai fizic, ci si mental. Ii era greu sa-si faca prieteni, nu voia sa iasa ca alti tineri de varsta ei si era constant ingrijorata de ce ar crede oamenii despre ea. Plangea deseori, era sub stres constant, ceea ce ii dadea dureri de cap.

Din toate aceste motive, Rachel Crowley a decis sa impartaseasca povestea ei, care sa dea putere oamenilor aflati in situatia ei si, desigur, sa le ofere metoda ei prin care reuseste sa ,,imblanzeasca” acneea.

Dieta incercata si testata pentru acnee nu include administrarea de medicamente. Secretul consta intr-o dieta vegana bogata in grasimi sanatoase. Dieta impotriva acneei exclude toate alimentele procesate, se bazeaza pe produse mai naturale si mancaruri gatite acasa. Ea a descoperit ca zaharul este unul dintre principalii vinovati ai acneei. Carbohidratii, chiar si carbohidratii buni, cum ar fi orezul brun si ovazul, s-au dovedit a fi daunatori pielii.

Din pacate multe persoane prefera sa ia medicamente„ grele ”care pot provoca reactii adverse grave in corpul lor, in loc sa-si schimbe dieta, care este complet sigura si mai sanatoasa.

S-a dovedit ca dieta vegana este cea mai utila in lupta impotriva acneei. Pe langa numeroasele legume si fructe pe care Rachel le mananca, ea gaseste o modalitate de a se rasfata cu deserturi de ciocolata. Cu toate acestea, Crowley nu le adauga zahar si le pregateste singura acasa. Ea spune ca „odata ce o persoana renunta la zahar, papilele sale gustative se vor schimba si apetitul ii va scadea”.