Dulciuri pentru copii cu tematica de iarna

Torturi pentru copii

Lunile de iarna sunt un bun moment pentru a sarbatori, iar copiilor le place cel mai mult acest lucru. In unele scoli se practica targurile de Craciun in care copiii vand parintilor sau colegilor din alte clase diverse decoratii sau dulciuri, banii adunati fiind donati catre diverse cauze sociale. Pentru a avea ce vinde, acestia trebuie sa lucreze, multi dintre ei alegand sa faca prajituri cu specific de Craciun, atractia tuturor targurilor.

Inarmati-va cu cateva forme din plastic, metal sau silicon pe care sa le folositi pentru a decupa diverse figurine. Copiii adora sa faca decupaje si sa le aranjeze in tava, sa puna in cuptor, sa le scoata pentru a se raci si apoi sa le decoreze dupa cum le place.

Specificul prajiturilor si dulciurilor de Craciun este culoarea lor puternica si atractiva. Pentru a obtine culori frumoase puteti cumpara colorant sau puteti folosi diverse trucuri pentru a obtine colorant natural chiar in propria bucatarie. Pentru culoarea rosie, sfecla rosie este ideala, pentru a obtine portocaliu, folositi-va de morcovi, pentru culori din gama albastru-mov, folositi afine si/sau mure, iar pentru galben puteti folosi sofran sau praf de turmeric. Acestea nu schimba deloc gustul cremelor, iar rezultatul este unul inedit.

Daca nu doriti sa va complicati cu gustari dulci, puteti opta penru ceva sarat, iar saratelele va vor scoate din impas. Acestea sunt simplu de facut si se afla in topul preferintelor in cazul multor copii si parinti.

Desigur, copiii s-ar bucura sa lucreze cu mainile lor toate aceste minunatii dulci, insa nu toti parintii au timpul si energia necesara sa se ocupe si de acest aspect dupa o zi de munca. Solutia ar fi sa ceara ajutor de la cei care chiar se pricep sa faca dulciuri delicioase. La cofetaria online eTorturi.ro exista o echipa foarte talentata si bine pregatita ce va poate ajuta in acest sens.

eTorturi.ro | Torturi pentru copii

Torturi pentru copii

Din mainile si cuptoarele patiserilor nu ies doar prajiturele de sezon, ci mult mai multe minuni. Daca aveti nevoie de torturi pentru copii sau pentru diverse evenimente din familie sau de la serviciu, nu ezitati sa accesati https://etorturi.ro/ si sa dati comanda de torturi online. Rezultatul va fi unul neasteptat de delicios si aspectuos!