Fascinat de mare? Alege carti de citit al caror subiect este marea

Pentru ca din ce in ce mai multi cititori prefera sa viziteze adresa virtuala a unui celebru anticariat de carti -Printrecarti.ro pentru a-si comanda romanele pe care doresc sa le citeasca

carti de citit

Pentru ca foarte multi oameni sunt pasionati de mari, oceane, de tot ceea ce se gaseste in interiorul acestora, de-a lungul timpului au fost lansate numeroase carti de citit pe acest subiect, marea. Oceanele si marile sunt taramuri fantastice cu secrete foarte bine ascunse, care reprezinta subiectul principal al romanelor preferate de cititorii care si-au dorit macar o data sa inoate cu delfinii, sa infrunte furtunile, sa se lupte cu piratii sau cu monstrii apelor si sa aiba aventuri de marinar.

Titluri de carti de citit al caror subiect este marea si oceanul

Pentru ca din ce in ce mai multi cititori prefera sa viziteze adresa virtuala a unui celebru anticariat de carti – https://www.printrecarti.ro pentru a-si comanda romanele pe care doresc sa le citeasca, aici gasesc oferte la cativa lei si reduceri la cartile despre mari, oceane, lumea din adancuri, aventurile pe ape iar acest lucru nu poate decat sa ii bucure.

Una din cele mai cunoscute povesti despre mari si oceane este Batranul si Marea, scrisa de Ernest Hemingway, un roman lansat de laureatul premiului Nobel care isi face cititorii sa planga si sa suspine. Romanul este de fapt o poveste despre singuratate si despre framantarile interioare ale oamenilor care ajung la batranete, o adevarata lectie despre regasire si vointa.

Anticariat de carti | Carti de citit | PrintreCarti.ro

anticariat de carti

Un alt roman cunoscut in acest sens este Moby Dick scris de Herman Melville, o capodopera a literaturii universale, care, desi este publicata in urma cu multi ani, in anul 1851 este inca un best seller. Povestea scrisa de un fost marinar este savuroasa si este mai mult o descriere cu tenta fantastica a calatoriilor sale pe Oceanul Atlantic calatorind spre insulele Bermude si Marchize. In aceasta capodopera cititorii il pot surprinde pe capitanul Ahab in calatoriile sale si peripetiile pe care le infrunta in cautarea balenei misterioase Moby Dick.

Nu in ultimul rand, un roman inclus in aceasta categorie este Robinson Crusoe, scris de Daniel Defoe, o autobiografie fictiva a unui tanar pe nume Robinson ce se viseaza navigand pe mare si care pleaca in aventura vietii sale care ia o turnura neasteptata cand corabia este atacata de pirati si el este luat in sclavie. Dupa doi ani de sclavie, eroul reuseste sa scape si ajunge pe o insula pustie unde este singur in salbaticie si inconjurat de triburi de canibali.