Fatete dentare: care sunt avantajele de care te poti bucura cu ajutorul lor?

Potrivit Dentalprogress.ro, unul dintre cele mai importante avantaje de care au parte indivizii care apeleaza la fatete este acela ca isi pot schimba culoarea danturii intr-un timp extrem de scurt.

Indivizii care isi doresc sa aiba un aspect fizic mult mai placut si mai interesant din punct de vedere estetic au la dispozitie posibilitatea de a-si pune fatete dentare. Acestea sunt realizate cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie de catre medicii specialisti in domeniu. Important este, insa ca pacientii sa stie inca dinainte de interventie cat mai multe informatii despre beneficiile de care se vor bucura pe termen lung, pentru a putea luat mai usor o decizie in acest sens!

Schimbarea culorii danturii

Potrivit Dentalprogress.ro, unul dintre cele mai importante avantaje de care au parte indivizii care apeleaza la fatete este acela ca isi pot schimba culoarea danturii intr-un timp extrem de scurt. Din cauza consumului de cafea, tutun, dar si alimente colorate, dintii se ingalbenesc de-a lungul vremii si ajung sa arate inestetic.

Nimeni nu-si doreste sa aiba pete dentare, motiv pentru care oamenii aleg din ce in ce mai mult alternativa care le este pusa la dispozitie de medicii stomatologi. Ei trebuie sa fie atenti, insa si sa nu aleaga o nuanta mult prea alba, pentru a nu obtine un efect fals. Recomandat este ca indivizii sa discute cu specialistii la care apeleaza despre culoarea potrivita pentru ei.

Fatete dentare – rezistente

Spre deosebire de alte solutii stomatologice de albire, cei care folosesc fatete dentare au parte de rezultate eficiente, care dureaza intre 7 si 15 ani, in functie de cat de bine le ingrijesc. Realizate din materiale de calitate, fatetele dentare sunt extrem de interesante atat din punct de vedere al rezistentei, cat si al aspectului pe care il ofera indivizilor.

Fatete dentare | Dentalprogress.ro

fatete dentare

Procedura este non-invaziva

Este cunoscut faptul ca multi oameni se tem de interventiile stomatologice, insa din fericire, aplicarea fatetelor dentare este o procedura non-invaziva, care nu presupune durere. Ea se poate face in 2 moduri: fie prin slefuirea dintilor, fie fara slefuire acestora. Pacientii pot alege singuri metoda care li se potriveste cel mai bine, in functie de sfaturile primite de la medicii stomatologi.

Imbunatatirea vietii sociale

Alegand sa poarte fatete, oamenii isi pot imbunatati inclusiv viata sociala. Cum? Ei vor putea vorbi, rade si zambi fara sa se mai simta incomodati de propriul aspect. Atunci cand dantura este afectata de pete ori de alte imperfectiuni, indivizii prefera sa stea cat mai retrasi si sa limiteze contactul cu prietenii si colegii, din dorinta de a evita senzatia de stanjeneala. Cu ajutorul fatetelor, toate aceste probleme devin o amintire!