Importanta vizitei la stomatologie

Pe site-ul PlazaDent.ro se pot face programari si se poate consulta lista de servicii complete, efectuate de cei mai buni specialisti stomatologi.

dentist in Drumul Taberei

Este important ca periodic orice persoana sa aiba in vedere programarea la dentist, deoarce din ce in ce mai des problemele dentare afecteaza un numar mare de perosoane, care cauta sa mearga la Plaza Dent, o clinica de stomatologie din sector 6.

Probleme frecvente in stomatologie

Exista atat de multe probleme stomatologice, care pot fi vizibile sau nu, iar din acest motiv este important ca un control de rutina sa se efectueze periodic. Acestea se pot manifesta sau nu prin durere, iar deseori pot fi vazute cu ochiul liber, dintele fiind vizibil afectat. Preventia este cea mai importanta, deoarece de cele mai multe ori o problema netratata genereaza aparitia altei probleme sau extinderea problemei existente in intreaga dantura. Astfel, durerea va fi tot mai deranjanta, iar costurile de tratare vor creste.

Cariile dentare

In intreaga lume, cariile dentare sunt cea mai frecventa afectiune a dintilor. Acestea pot provoca durere si daca nu sunt tratate la timp, evolueaza rapid si in cel mai rau caz pot conduce la nevoia de a extrage dintele afectat, daca acesta nu mai poate fi salvat. Cariile pot aparea la orice varsta, iar cea mai buna metoda de preventie este perierea dintilor de doua ori pe zi si folosirea atei dentare.

Respiratia urat mirositoare

Calitatea vietii este profund afectata de aceasta afectiune si este la randul ei una dintre cele mai intalnite probleme cu care oamenii vin la stomatolog. Aceasta poate fi remediata printr-un tratament adecvat, iar cauzele sunt diverse: carii, tartru, stil de alimentatie, fumatul, schimbari hormonale etc.

Stomatologie din sector 6 | dentist in Drumul Taberei | PlazaDent.ro

stomatologie din sector 6

Tartrul

Depunerea de tartru pe suprafata dintilor favorizeaza bolile parodontale, respirratia urat mirositoare, mobilitatea dintilor. Aceasta problema se remediaza prin detartraj si periaj profesional, efectuate doar in cadrul unei clinici dentare.

Pentru a preveni sau pentru a trata aceste probleme frecvente, este necesara vizita la stomatolog. Cei care cauta sa mearga la dentist in Drumul Taberei pot apela la serviciile oferite de Plaza Dent.

Pe site-ul PlazaDent.ro se pot face programari si se poate consulta lista de servicii complete, efectuate de cei mai buni specialisti stomatologi. Serviciile de calitate si multumirea pacientilor reprezinta principiile de baza din cadrul clinicii.