ITP ieftin si rapid? BetaITP este solutia ideala

Soferii trebuie sa se asigure ca au ITP-ul valabil, in caz contrar, risca amenzi usturatoare. Toti cei prinsi in trafic cu ITP-ul expirat sunt sanctionati conform legii.

Inspectie tehnica periodica

Romanii sunt mereu in cautarea celor mai bune oferte pentru a economisi banutii castigati cu munca si truda. De la ofertele magazinelor alimentare si pana la promotiile articolelor vestimentare, clientii sunt atenti cum isi cheltuie banii. Soferii, spre exemplu, sunt mereu cu ochii in patru pentru efectuarea ITP-ului ieftin in Bucuresti.

ITP ieftin, servicii de calitate

BetaITP este locul unde soferii se pot bucura de cele mai competitive preturi din zona. In plus, au parte de un tratament calitativ, inspectia fiind realizata cu atentie de catre un personal specializat. Unitatea RAR este autorizata pentru aproape toate categoriile de autovehicule ce sunt inregistrate pe teritoriul Romaniei, de la autoturisme, GPL/GNC, SUV 4×4, si pana la autoutilitare mai mari, mai mici de 3,5 tone si motociclete. 

Inspectia tehnica periodica este o verificare amanuntita a starii generale a masinii pentru a atesta capacitatea masinii de a participa in conditii de siguranta la trafic. Verificarea include atat documentele de identificare, cat si starea motorului, franele, directia, luminile, anvelopele, emisiile poluante si aspectul exterior. Masinile trebuie sa se prezinte curate la ITP, in special caroseria, sasiul, ansamblurile si subansamblurile ce urmeaza sa fie controlate.

Soferii care sunt respinsi la ITP trebuie sa remedieze in cel mai scurt timp defectiunile semnalate pentru obtinerea atestatului de libera circulatie. In cazul in care acestia revin la BetaITP in decurs de 30 de zile vor beneficia de preturi mult mai mici pentru reverificare.

ITP ieftin in Bucuresti | inspectie tehnica periodica | BetaITP.ro

ITP ieftin in Bucuresti

Soferii trebuie sa se asigure ca au ITP-ul valabil, in caz contrar, risca amenzi usturatoare. Toti cei prinsi in trafic cu ITP-ul expirat sunt sanctionati conform legii. Valabilitatea ITP-ului poate fi verificata pe certificatul de inmatriculare al masinii sau pe site-ul BetaITP.ro cu un singur click.

In momentul efectuarii ITP-ului, soferii trebuie sa aiba asupra lor urmatoarele documente: certificatul de inmatriculare, asigurarea RCA valabila, cartea de identitate a autovehiculului, cartea de identitate a persoanei care prezinta autovehiculul la inspectie nefiind nevoie de prezenta detinatorului legal. In cazul in care autoturismul este achizitionat in leasing sau inregistrat pe o societate comerciala, se poate aduce copia cartii de identitate a autovehiculului cu stampila in original.