Laptopuri refurbished – avantaje și dezavantaje

Puteti a achizitiona calculatoare second hand sau laptopuri SH puteți accesa site-ul Calculator-ieftin.ro

laptopuri refurbished

Daca a venit momentul si nevoia sa incepeti sa luati in considerare achizitionarea unui laptop, fie pentru uz personal sau educational, ce parere aveti despre laptopuri refurbished? Daca nu aveti o economie suficienta pentru a va permite sa achizitionati un laptop nou, un laptop la mana a doua poate fi solutia ideala pentru cerintele dumneavastra si ale familiei.

Desi este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor, achizitionarea unor calculatoare refurbished poate avea multe avantaje, dar are si dezavantaje. Acest articol va va ajuta sa luati in considerare toate avantajele si avantajele esentiale ale achizitionarii unui laptop refurbished si, prin urmare, va va oferi ajutorul de care aveti nevoie pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza si, prin urmare, sa profitati la maxim de banii dumneavoastra atunci cand achizitionati un laptop ieftin.

Laptopuri refurbished – avantaje

Un laptop refurbished este fie un computer care a fost returnat retailerului sau producatorului pentru o rambursare de catre un client. Este posibil ca computerul sa fi avut un usor defect sau sa nu fi satisfacut pur si simplu asteptarile unui client. Inainte de a putea revinde un laptop, componentele defecte sunt reparate sau inlocuite, iar computerul este apoi examinat cu atentie pentru a va asigura ca functioneaza corect. Orice computer care trece prin acest proces trebuie identificat ca fiind reconditionat sau reconditionat.

Calculatoarele refurbished sunt accesibile pentru un pret semnificativ mai ieftin decat modelele noi. Laptop-urile reconditionate sunt disponibile online, sau puteti achizitiona unul de la cineva cunoscut. In orice caz, veti putea achizitiona un computer laptop la un pret mult mai ieftin decat daca ati cumpara unul de la magazinul local de calculatoare.

Dezavantaje laptopuri refurbished

Dezavantajul unui laptop refurbished este ca poate avea o placa de baza ineficienta. Placa de baza face parte din hub-ul laptopului si daca laptopul detine o placa de baza insuficienta, puteti afla ca nu puteti utiliza laptopul sau ca veti intampina probleme nedorite pe termen lung.

Laptopuri refurbished | Calculatoare refurbished | Calculator-Ieftin.ro

calculatoare refurbished

Pret

Laptop-urile refurbished sunt deseori reduse cu 10 pana la 25% sau mai mult de la pretul initial al computerului laptop. Aceasta poate reprezenta economii considerabile in comparatie cu pretul unui model nou.

Compromisul este adesea ca laptopurile reconditionate nu au cele mai noi procesoare si sisteme de operare recent lansate, deoarece procesul de reconditionare le scoate de pe piata electronica in miscare rapida de cateva luni. Puteti a achizitiona calculatoare second hand sau laptopuri SH puteți accesa site-ul https://calculator-ieftin.ro.