Laptopuri refurbished vs. laptopuri second hand

La It-Sh.ro, spre exemplu, clientii se pot bucura de o garantie extinsa de pana la 24 de luni a tuturor produselor disponibile pe site

Laptopurile refurbished sunt fie produse din stocuri nevandute, fie produse reconditionate ce au fost utilizate pentru o scurta perioada de timp fiind aproape noi. Modelele second hand, in schimb, sunt produse la mana a doua, dintr-o generatie mult mai veche, ce prezinta urme vizibile de uzura.

Fara doar si poate, cumparatorii dornici sa isi schimbe vechiul laptop pe acasa ar trebui sa mearga pe varianta refurbished pentru a intra in posesia unui produs calitativ si performant.

Care sunt principalele diferente intre un laptop refurbished si unul second hand?

In primul rand, produsele refurbished sunt direct importate din Franta, Anglia, Germania, Olanda si reprezinta stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din aceste tari. Acestea sunt testate si curatate inainte de a fi livrate clientilor astfel incat sa se ridice la nivelul asteptarilor lor.

Laptopuri second hand | Laptopuri second hand | It-Sh.ro

laptopuri second hand

In al doilea rand, un produs refurbished face parte din noua generatie a modelelor disponibile pe piata spre deosebire de laptopurile second hand care au fost utilizate o lunga perioada de timp si care nu reusesc sa mai tina pasul cu noile programe.

In al treilea rand, produsele reconditionate vin intotdeauna insotitie de licente Microsoft Windows Refurbished. Cu alte cuvinte, laptopurile sunt deja configurate si sunt gata pentru a fi folosite atat la birou, cat si acasa pentru activitatile zilnice ale celor mici.

Cumparatorii ar trebui sa isi achizitioneze echipamentele IT doar din magazinele de specialitate, in felul acesta beneficiind de o serie de avantaje.

La It-Sh.ro, spre exemplu, clientii se pot bucura de o garantie extinsa de pana la 24 de luni a tuturor produselor disponibile pe site, au parte de transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 300 lei si pot returna gratis produsele in decurs de 14 zile de la sosirea coletului.

In oferta de pe site, exista doar produse ce apartin brandurilor de top din industria IT, precum HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, ToSHiba, Acer, Asus, Packard Bell, Lexmark, Fujitsu Siemens, Belinea, Samsung, LG etc. Clientii se bucura de produse si servicii accesibile la cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.