Malaezia: 3 destinatii atractive de vizitat

Pentru cei care doresc sa faca o calatorie in Malaezia pot alege cateva destinatii care sunt adevarate atractii, ce merita cu siguranta sa fie descoperite

Malaezia

Pentru cei care doresc sa faca o calatorie in Malaezia pot alege cateva destinatii care sunt adevarate atractii, ce merita cu siguranta sa fie descoperite.

  • Capitala Kuala Lumpur

Capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, este una dintre destinatiile de calatorie care trebuie vizitate in Malaezia continentala. Intr-adevar, mai multe atractii turistice care fac reputatia acestui oras, dar si a acestei tari din Asia de Sud-Est se afla in acest oras.

Este exact cazul celor doua faimoase Turnuri Petronas, zgarie-nori gemeni care sunt emblematici pentru Kuala Lumpur si chiar pentru Malaezia.

O vedere uluitoare asupra orasului este oferita atat ziua, cat si noaptea. Ca alternativa, in cazul in care doritorii petrec vacanta in familie, exista o exceptionala statiune de agrement Sunway Lagoon care va atrage cu siguranta copiii, dar si adultii – mai ales ca este usor accesibila din centrul orasului pentru o calatorie de aproximativ 20 de minute cu masina.

  • Orasul port Malacca

Orasul port Malacca este in unul dintre cele mai remarcabile orase si merita cu siguranta sa fie vizitat. Acest oras din Malaezia este renumit pentru bogatul sau patrimoniu cultural si istoric. Mai mult, este cel mai vechi oras portuar din Malaezia. UNESCO l-a inscris in mod special in 2008 pe lista patrimoniului mondial al umanitatii ca oras istoric al stramtorii Malacca. Trecand prin acest oras turistii vor avea ocazia sa descopere mai multe cladiri coloniale inca in stare buna de conservare.

  • Kota Kinabalu

Kota Kinabalu, capitala statului Sabah, este o destinatie obligatorie pentru vacante in Malaezia. Nu numai ca este una dintre principalele porti de acces catre aceasta parte a teritoriului Malaeziei datorita aeroportului sau international, ci si pentru ca unul dintre cele mai exceptionale situri naturale ale tarii este usor accesibil din acest oras. Acesta este faimosul parc national Kinabalu, care gazduieste cel mai inalt varf situat in sud-estul Asiei. Pentru cei pasionati de drumetii in munti, nu trebuie sa rateze celebrul munte Kinabalu, care are peste 4000 m altitudine.