Metoda garantata de a castiga bani de catre varstnici: serviciul de achizitii carti

CumparCarti.ro este anticariatul din capitala care dispune de specialisti ce se deplaseaza la domiciliul varstnicilor pentru evaluarea bibliotecii.

anticariat cumpar carti

Serviciul de achizitii carti este cea mai simpla si rapida metoda de a castiga o suma de bani. Varstnicii, pentru ca se confrunta cu nevoi, precum si cu castiguri lunare uneori mici, au ocazia de a fi remunerati pentru biblioteca personala adunata peste ani.

CumparCarti.ro este anticariatul din capitala care dispune de specialisti ce se deplaseaza la domiciliul varstnicilor pentru evaluarea bibliotecii. Acestia se deplaseaza de indata, fara costuri ascunse. De asemenea, cartile sunt transportate de acestia catre anticariat, gratuit. Plata pentru carti se face imediat, cash, ceea ce inseamna ca sursa de bani este garantata.

Multi batrani din Romania si-au dezvoltat de-a lungul anilor o pasiune pentru a pastra lucruri de orice fel. Printre aceste lucruri se numara si cartile, pe care este posibil ca ei sa nu le reciteasca niciodata. Multe dintre obiectele din casa ocupa spatiu considerabil, iar cartile nu sunt o exceptie. O biblioteca personala bogata inseamna automat si necesitatea curatarii de praf frecventa a cartilor, ceea ce reprezinta un mare efort pentru varstnici.

Pentru ca persoanele in varsta au nevoie de confort mai mult decat oricine, ele ar trebui incurajate sa renunte la obiectele nefolosite din casa. De aceea, tinerii ar putea sa le ofere toate informatiile furnizate de internet despre anunturile de tipul „anticariat cumpar carti”.

Achizitii carti | anticariat cumpar carti | CumparCarti.ro

achizitii carti

Inainte de a suna specialistii in achizitii carti, volumele necesita verificare

Bunicii sunt adeseori sceptici cu privire la tot ce inseamna informatie necunoscuta. Astfel, tinerii au rolul de a le furniza toate datele despre siguranta serviciilor prestate de anticariat. Cu toate ca este foarte posibil ca bunicii sa fie atasati emotional de biblioteca lor, principalele avantajele oferite de aceasta practica ii vor convinge in totalitate: efort minim si plati avantajoase, pe loc!

Inainte de a sosi evaluatorii, varstnicii ar putea verifica de unii singuri starea cartilor. Avand in vedere ca volumele sunt, cel mai probabil, destul de vechi, anii si-ar fi putut pune amprenta asupra lor vizibil. Asadar, se vor alege doar acele carti aflate intr-o stare acceptabila, fara pagini rupte si alte semne de deteriorare.