Modalitati de a da valoare cartilor

Daca petreceti viata in preajma cartilor si daca deja aveti prea multe exemplare, puteti reduce numarul lor prin vanzarea catre cei care le pretuiesc.

cumparam carti din toate domeniile

Sarbatorile de iarna s-au incheiat, la fel si sezonul oficial de a darui, insa o persoana draga merita un cadou chiar si fara motiv, mai ales daca ii plac cartile. Unii ar putea crede ca cititul si scrisul sunt niste activitati foarte antisociale care izoleaza creand o bariera intre oameni. In realitate, fanii cartilor sunt partasii unor lumi extraordinare, pline de fantezie si culoare, iar o lume de acest gen nu poate decat sa fie una buna.

Toate lucrurile pe care oamenii si le doresc pentru ei insisi si cei dragi lor, pot deveni realitate prin intermediul cartilor. Cititorii ar putea transforma lumea intr-un loc mai bun pentru oricine pentru ca modalitatile de a utiliza cartile sunt infinite. Acum traim zile in care multi dintre cei care au vise marete, au si posibilitatea de a le realiza. Exista suport tehnic necesar pentru absolut orice idee, asadar, numai scuzele sunt cele care pot sta in cale.

Iubitorii de carti pot crea locuri in care cartea sa fie cinstita. Astfel au aparut cafenele in care accesul se face pe baza unei carti sau consumatia este asigurata in schimbul cartilor donate. O bautura buna in compania unei carti pe masura nu poate sa fie decat inceputul unei zile perfecte, pauza relaxanta la pranz sau sfarsitul unei zile incarcate. Toate acestea inseamna relaxare, deconectare si regasire de sine. Cartile intr-o cafenea pot face asta!

Nu doar cafeneaua este un loc bun de citit, ci si saloanele de frumusete. In lume exista saloane pentru barabti, femei si copii, in care cititul unei carti in timpul tunsului sau manichiurii pot aduce reduceri substantiale serviciilor solicitate. Ideea este geniala, iar oamenilor chiar le place sa raspunda provocarii.

O alta modalitate de a da cartilor un rang de cinste este de a avea mereu la indemana o carte: in poseta, in sacosa, in buzunar, la birou, la baie, in mijloacele de transport. Timpul trebuie valorificat in mod constructiv, iar cititul este cel mai bun mod de a face acest lucru.

Pe  Anticariat-Carti.com cumparam carti din toate domeniile!

carti

Daca petreceti viata in preajma cartilor si daca deja aveti prea multe exemplare, puteti reduce numarul lor prin vanzarea catre cei care le pretuiesc. Suntem cumparatori de carti vechi sau actuale pe care le vindem, din nou, intr-un anticariat. Cumparam carti din toate domeniile si le oferim celor care au nevoie de ele si le cauta in anticariatul online pe care il detinem. Mai multe informatii puteti afla accesand www.anticariat-carti.com!