Principalele diferente intre tehnica de vopsit ombre si balayage

Stilistii salonului FreeStyleBeauty.ro sunt foarte bine pregatiti in acest sens si ofera efecte subtile parului

vopsit Ombre

Din ce in ce mai multe femei cauta un salon vopsit Ombre pentru a face o schimbare de look si o schimbare importanta in viata lor. Tehnicile despre care vorbeste toata lumea in ultima perioada fac referire la vopsirea parului astfel incat acesta sa aiba un aspect cat mai natural, si anume tehnica Ombre si Balayage. Ambele tehnici sunt foarte apreciate si cerute deopotriva de vedete, cat si de femeile care au o viata simpla. In teorie si in fotografii, este relativ simplu de facut diferenta intre tehnica Balayage si Ombre, insa este nevoie de mai multe informatii in acest sens.

Specialistii celui mai renumit salon vopsit Ombre explica diferenta dintre cele doua tehnici

Principalul avantaj al vopsitului Balayage, pe langa faptul ca este la moda acum, este reprezentat de faptul ca adauga dimensiune parului, deoarece suvitele mai deschise la culoare de la suprafata parului intra in contrast cu cele de jos, dand impresia de volum. Se va obtine astfel un par mai des si mai bogat, de aceea este ideal pentru fetele care nu au fost inzestrate cu o podoaba capilara foarte bogata.

De partea cealalta, tehnica de vopsit Ombre are avantaje, fiind mult mai indrazneata si presupunand deschiderea graduala a culorii de la radacina si pana la varf. In Ombre, este esential sa nu existe o linie marcata intre culori. Din fericire, stilistii salonului FreeStyleBeauty.ro sunt foarte bine pregatiti in acest sens si ofera efecte subtile parului.

Salon vopsit Ombre | FreeStyleBeauty.ro

salon vopsit Ombre

Desi sunt diferite, tehnica Ombre si Balayage au puncte si aspecte comune. Acestea pot fi realizate pe orice nuanta de par, desi sunt recomandate pe saten, fara a insemna ceva pe blondul alb. De asemenea, ambele tehnici sunt usor de intretinut, mult mai usor decat un par vopsit in totalitate, intr-o nuanta diferita de cea naturala. Ombre este in general mai intens si necesita mai multe retusuri la coafor, in timp ce Balayage poate fi pastrat fara a mai calca pragul salonului cateva luni.

Nu in ultimul rand, Ombre arata minunat, insa nu este cea mai flatanta alegere pentru doamnele mai in varsta, deoarece va atrage atentia asupra chipului. Balayage-ul, pe de alta parte, aduce lumina in par si are un puternic efect de intinerire daca este realizat in mod corect.