Servicii de inchirieri stivuitoare – ce trebuie sa stiti?

Conform specialistilor AdUtilaj.ro, stivuitoarele sunt dispozitive mult mai sigure decat celelalte alternative de utilaje.

Companiile care au nevoie de servicii de inchirieri stivuitoare in Bucuresti trebuie sa ia in calcul colaborarea cu o firma specializata in acest sens, sa aiba in vedere potentialele probleme cu care s-ar putea confrunta, ce beneficii au de pe urma colaborarii, pe ce perioada inchiriaza stivuitorul si, desigur, cat platesc pentru astfel de servicii.

Stivuitorul este un vehicul industrial de mici dimensiuni care dispune de o platforma cu o furca hidraulica atasata in fata, ce poate fi ridicata sau coborata pentru a manipula incarcarile.

Tipuri de stivuitoare necesare pentru fiecare activitate in parte si beneficiile serviciilor de inchirieri stivuitoare

Orice antreprenor trebuie sa stie daca pentru tipul de activitate prestat de compania pe care o administreaza este necesar un stivuitor. De asemenea, administratorii de firme trebuie sa stie daca se confrunta cu probleme legate de mutarea echipamentelor si daca au nevoie de relocari industriale cu role transportatoare sau nu.

Afacerile de dimensiuni mari care gazduiesc o fabrica sau un depozit necesita prezenta unui stivuitor. Stivuitorul va simplifica volumul de munca in cazul companiilor in care:

  • Este necesar transportul de peleti in spatii stramte, unde vehiculele mari nu au acces;

  • Este necesara manipularea unor obiecte voluminoase intr-un mod mult mai eficient spre deosebire de folosirea fortei de munca.

Conform specialistilor AdUtilaj.ro, stivuitoarele sunt dispozitive mult mai sigure decat celelalte alternative de utilaje. Modelele noi sunt mult mai simplificate si au elemente de siguranta moderne, acum o alternativa mai sigura si mai eficienta decat folosirea fortei de munca sau a altor sisteme de scripeti.

Inchirieri stivuitoare in Bucuresti | relocari industriale cu role transportatoare | AdUtilaj.ro

inchirieri stivuitoare in Bucuresti

Utilizarea stivuitoarelor

Stivuitoarele sunt folosite de obicei in mai multe industrii, cum ar fi:

  • Constructii – stivuitoarele sunt folosite pe santiere pentru a transporta materiale de constructii;

  • Depozite – stivuitoarele sunt folosite pentru a incarca si descarca toate camioanele cu marfa si pentru a transporta marfurile;

  • Reciclare;

  • Santiere navale.