Servicii stomatologice oferite micilor pacienti de la Dental Crown Health

Cand decideti sa duceti copilul la o clinica de stomatologie pentru copii, specialistii pot aborda o gama larga de servicii in ceea ce priveste ingrijirea si tratamentele dentare. Cel putin Dental Crown Health isi concentreaza atentia asupra ingrijirii copiilor si, ca atare, ofera toate serviciile dentare de care cei mici au nevoie pentru a sustine buna sanatate orala.

Servicii stomatologice oferite micilor pacienti de la Dental Crown Health

Cand decideti sa duceti copilul la o clinica de stomatologie pentru copii, specialistii pot aborda o gama larga de servicii in ceea ce priveste ingrijirea si tratamentele dentare. Cel putin Dental Crown Health isi concentreaza atentia asupra ingrijirii copiilor si, ca atare, ofera toate serviciile dentare de care cei mici au nevoie pentru a sustine buna sanatate orala. Fiecare copil este diferit si, astfel, se vor crea planuri de tratament personalizate, acestea incluzand o gama variata de solutii.

Ca parte a focusului preventiv, clinicile stomatologice pentru copii acorda o prioritate deosebita curatarii corespunzatoare a dintilor pentru a preveni formarea infectiilor si degradarea dintilor. Serviciile oferite la Dental Crown Health, pedodontie in Bucuresti, inlcud:

Curatarea dentara. Normal este ca adultii si copiii sa viziteze medicul dentist de doua ori pe an pentru curatarea profesionala a dintilor. Este dificil sa eliminati placa dentara si tartrul doar prin periaj profesional regulat acest lucru va fi posibil.

Sigilarea dintilor. Copilul este expus riscului de a avea carii atunci cand suprafata de mestecat a dintilor se degradeaza. In acest caz, dintii se pot sigila pentru ca niciun agent exterior sa nu ajunga in contact cu dintii fragili. Solutiile de sigilare a dintilor impiedica, de asemenea, acumularea placii dentare si formarea tartrului pe suprafata dintilor, astfel reducand foarte mult probabilitatea de a dezvolta o carie.

Cand dintele unui copil are o carie, este esential ca zona afectata sa fie inlaturata, iar spatiul gol ramas, sa fie umplut cu o plomba. La Dental Crown Health copiii pot avea parte de cele mai calitative plombe, dar si cele mai blande proceduri de aplicare a lor.

Pedodontie in Bucuresti | stomatologie pentru copii | stomatologiecopiisector3.ro

stomatologie pentru copii

Unii copii pot avea parte de experiente traumatice care le afecteaza integritatea dintilor. Rezultatul poate fi un dinte crapat, fisurat sau cioplit care necesita o restaurare complexa. Exista multiple cai de restaurare, insa la Dental Crown Health se va alege cea mai potrivita varianta pentru situatia particulara a fiecarui mic pacient. In principiu, la copii se merge pe interventii rapide si neinvazive!

Acestea sunt doar cateva dintre serviciile oferite la Dental Crown Health, insa pentru a afla mai multe, puteti accesa cu incredere www.stomatologiecopiisector3.ro!