Sfaturi pentru alegerea patului de dormitor

Pe CasaEduard.ro exista diverse materiale, culori, dimensiuni, modele pentru patul de dormitor ideal. Stilul patului va fi in armonie cu stilul dormitorului si pieselor de mobilier deja existente in camera.

Pat tapitat

Trebuie luate in vedere mai multe aspecte cand se aleg paturi de dormitor. Un om petrece o treime din viata in pat, asadar este normal sa se aleaga patul cu mare atentie. Un somn bun intr-un pat care sa raspunda tuturor cerintelor inseamna un randament mai bun la munca, acasa si o stare generala de spirit mai buna.

Paturile de dormitor trebuie alese in functie de spatiu

Paturile duble incep de la 1.40 m si ajung pana la peste 2.2 m. Este necesar sa se ia in considerare dimensiunea dormitorului. Pentru relaxare trebuie sa fie un minim de spatiu in jurul patului, asadar este de evitat un pat prea mare pentru camera.

Spatiul de depozitare – un factor foarte important

Atunci cand se doreste achizitionarea unui pat de dormitor, cei mai multi aleg lada de depozitare sub pat, intrucat nu ocupa spatiu suplimentar si se pot depozita lucruri mai voluminoase, cum ar fi perne, paturi, lenjerie.

Patul matrimonial trebuie ales impreuna cu partenerul

Cei care sunt in cautarea unui pat matrimonial trebuie sa il aleaga impreuna cu partenerul, pentru a se asigura ca este suficient de incapator si confortabil pentru amandoi. Este necesar ca patul sa fie mai mare pentru ca partenerii sa se simta comod si sa aiba parte de relaxare.

Calitatea materialelor – element esential

Patul tapitat vine intr-o multime de materiale sau culori. Fie ca persoana este adepta pielli ecologice sau a unui pat tapitat cu material textil, trebuie sa se asigure ca asorteaza stilul si culorile din incapere. Este recomandata orientarea catre o culoare neutra pentru ca se va asorta in continuare in cazul in care se vor schimba draperiile sau covorul.

Paturi de dormitor | pat tapitat | CasaEduard.ro

paturi de dormitor

Salteaua portivita pentru un pat ideal

Exista o gama variata de saltele ortopedice, full ortopedice, cu arcuri impachetate individual, cu spuma de memorie. Daca persoana are probleme cu spatele, isi poate intreba doctorul in legatura cu tipul de saltea potrivita pentru el.

Pe CasaEduard.ro exista diverse materiale, culori, dimensiuni, modele pentru patul de dormitor ideal. Stilul patului va fi in armonie cu stilul dormitorului si pieselor de mobilier deja existente in camera.