Tipuri de urgente stomatologice si ce trebuie sa stii despre acestea

Mai multe informatii despre serviciile oferite de clinica se pot gasi pe site-ul TwinDent.ro

urgente stomatologice

Este adevarat ca a avea o rutina buna de igiena dentara, precum si a merge la dentist in mod regulat, ajuta la prevenirea aparitiei problemelor orale. Dar este, de asemenea, adevarat ca, indiferent de cate masuri de precautie se iau, exista situatii care nu se pot evita. Acesta este contextul in care multi oamenii ajung si la Twindent, pentru urgente stomatologice in Bucuresti, in zona Cotroceni.

Fie din cauza unui accident, a unei lovituri in timpul antrenamentelor de sport sau a unei dureri de dinti severe, in cazul in care oamenii sufera de un anumit tip de urgenta dentara, este important sa ramana linistiti si sa stie cum sa actioneze.

Cand apare o problema dentara este important sa se ajunga la medicul stomatolog pentru o ingrijire medicala de urgenta. Nu toate problemele dentare sunt urgente. O cadere a dintilor sau o durere a coroanei dentare pot fi probleme dentare grave, dar nu neaparat urgente.

Doua dintre cele mai intalnite urgente stomatologice

  • fractura unui dinte;

Din pacate, din cauza unei lovituri grave in maxilar, se poate ajunge la o fractura dentara. Este important sa se mearga cat mai repede la medicul dentist pentru a se putea evalua dauna cauzata si pentru a se putea gasi cea mai potrivita optiune in ceea ce priveste repararea dintelui.

Este important sa se mearga din timp la medic, deoarece fractura dintelui poate duce la o problema si mai grava. Exista pacienti care care ajung la stomatolog cu o astfel de problema dupa luni de zile, pentru ca au tot amanat, fie din frica, fie din lipsa de timp.

Clinica dentara din Cotroceni | Urgente stomatologice in Bucuresti | TwinDent.ro

clinica dentara din Cotroceni

  • durere de dinti;

Cei ce sufera de durere de dinti pot incerca sa amelioreze problema pana ajung la medic, prin clatirea gurii cu apa calda. In acest fel se va elimina orice tip de reziduu si se poate ameliora senzatia de durere. In cazul in care exista inflamatie sau daca durerea persista mai mult de 24 de ore, se recomanda vizita la medic, in regim de urgenta.

Clinica dentara din Cotroceni primeste des foarte multe persoane cu diverse probleme dentare, care le ofera un mare disconfort. Cu ajutorul medicilor specialisti, toate aceste probleme sunt rezolvate rapid. Mai multe informatii despre serviciile oferite de clinica se pot gasi pe site-ul twindent.ro.