Uniformele antimicrobiene si alte masuri de protectie in institutiile medicale

Cei care vor sa se convinga de acest lucru vor vizita magazinul online MediFashion.ro, care se specializeaza pe tot felul de uniforme folosite in domeniul medical

La toate institutiile medicale, unul din scopurile principale ar trebui sa fie crearea conditiilor necesare pentru ca spatiul in care pacientii urmeaza sa patrunda sa fie cat mai sigur pentru ei, iar acest lucru se poate realiza prin anumite dispozitive si articole vestimentare. Daca spatiul nu este sigur, cei care vin risca sa plece chiar mai bolnavi ca la inceput.

Un prim pas ce trebuie facut in acest sens este ca medicii si asistentele care isi desfasoara activitatea in institutia respectiva sa poarte uniforme antimicrobiene.

Acest lucru va opri raspandirea bacteriilor, ceea ce va crea un mediu mult mai sigur, atat pentru pacientii care vin cu diverse probleme, cat si pentru angajati.

Cum arata uniformele antimicrobiene, in comparatie cu cele normale?

La prima vedere, nu se observa nicio diferenta intre uniforma normala si cea antimicrobiana, ci sunt foarte similare.

Tocmai de aceea, clientii nu trebuie sa-si faca griji ca uniforma care reprezinta o optiune mai buna din punct de vedere al sigurantei celor din jur o sa aiba un aspect mai putin placut, pentru ca nu este cazul.

Uniforme antimicrobiene | Saboti medicali | MediFashion.ro

uniforme antimicrobiene

Cei care vor sa se convinga de acest lucru vor vizita magazinul online MediFashion.ro, care se specializeaza pe tot felul de uniforme folosite in domeniul medical.

Nu doar ca arata bine, dar sunt si foarte comode, iar utilizatorii vor avea de ales dintr-o gama variata de modele, unele mai interesante decat altele.

Pe langa uniformele antimicrobiene, ce alte produse mai pot imbunatati siguranta?

Tot la MediFashion exista o rubrica dedicata tuturor produselor care tin de protectie, precum masti de protectie, bonete si manusi chirurgicale, termometre, pulsoximetre si dezinfectanti.

La randul lor, sabotii medicali pot fi strelizati in autoclava, sunt antistatici, autoclavabili si au talpa anti-alunecare, asa ca pot fi folositi pentru a indeplini sarcini intr-un timp util.

Prin urmare, sanatatea si siguranta pacientilor sunt doua aspecte deosebit de importante pentru orice institutie medicala, nu doar pentru spitale. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unor dispozitive si uniforme potrivite, care sa opreasca raspandirea bacteriilor si sa mentina o atmosfera cat mai curata.