Verifica-ti constant starea de sanatate cu un tensiometru

Oricine isi doreste sa achizitioneze astfel de dispozitive, poate lua in considerare site-ul Med-Tehnica.ro, un magazin online specializat in aria medicala

pulsoximetru

In prezent, din cauza factorilor de stres, tot mai multe persoane sufera de hipertensiune arteriala, lucru care este destul de ingrijorator.

Medicii o numesc „boala tacuta”, pentru ca, din pacate, nu exista niciun simptom care sa alerteze corpul cu privire la prezenta sa. De aceea, primul lucru pe care il face fiecare doctor de familie cand se intalneste cu pacientul este sa-i verifice tensiunea arteriala prin intermediul unui tensiometru. Dereglarile sesizate cu ajutorul acestui dispozitiv medical pot atentiona asupra posibilei aparitii sau existente a hipertensiunii arteriale.

Cate tipuri de tensiometre sunt si care este mai eficient?

La ora actuala, pe piata medicala se afla o multime de dispozitive menite sa imbunatateasca viata pacientilor si sa previna aparitia anumitor afectiuni. De aceea, au fost dezvoltate mai multe tipuri de tensiometre, care pot identifica existenta problemelor cardiologice:

  • Tensiometre digitale care se pot conecta la computer

Tensiometrele digitale care au posibilitatea de a se conecta la computer ofera 3 masuratori succesive, avand capacitate de a masura tensiunea arteriala matinala si de a semnala in momentul in care se sesizeaza anumite nereguli la nivelul pulsului. In acest sens, se poate opta si pentru un pulsoximetru, specializat in monitorizarea starii de sanatate a celor care sufera de insuficienta respiratorie.

Pulsoximetru | Tensiometru | Med-Tehnica.ro

tensiometru

  • Tensiometre electrice pentru brat

Tensiometrele electrice folosite pe brat fac parte din varianta clasica, cea cu care toata lumea este obisnuita. Intreg bratul trebuie sa fie liber, pentru o masurare corecta, deci, cel mai bine ar fi sa se poarte un tricou cu maneca scurta in ziua respectiva. In timpul folosirii dispozitivului nu trebuie sa se vorbeasca deloc si este nevoie ca persoana in cauza sa se relaxeze cat mai mult pentru a se obtine un rezultat corect.

  • Tensiometre electrice pentru incheietura mainii

Tensiometrele electrice folosite pe incheietura mainii sunt mult mai compacte si pot fi o varianta buna de luat in calcul pentru calatorii, de exemplu, fiind usor de transportat. Trebuie doar sa se acorde un grad mai ridicat de atentie in momentul fixarii, pentru ca este posibil ca rezultatul sa nu fie precis.

Prin urmare, oricine isi doreste sa achizitioneze astfel de dispozitive, poate lua in considerare site-ul Med-Tehnica.ro, un magazin online specializat in aria medicala.