Vinde cartile vechi unui anticariat care cumpara carti

Nu toate cartile merita pastrate. Sunt volume care pot fi vandute unor anticariate care cumpara carti si volume care trebuie sa ramana in biblioteca.

Cartile din biblioteca sunt intocmai precum prizonierii intr-o inchisoare. Aceste carti sunt rareori sterse de praf, aproape niciodata rasfoite si tinute intr-un spatiu stramt, de multe ori in conditii improprii.

Ideea de a vinde cartile vechi unor anticariate care cumpara carti este benefica atat pentru proprietari, care vor obtine bani pe ele, cat si pentru cei la care ar putea sa ajunga dupa ce sunt achizitionate de anticariate. Colectionarii de carti care cauta volume vechi nu le gasesc, iar cei care le au nu le rasfoiesc.

In plus, colaborarea cu un anticariat se va dovedi eficienta atat din punct de vedere financiar, cat si al spatiului ramas liber in urma acestei tranzactii.

Nu toate cartile merita pastrate. Sunt volume care pot fi vandute unor anticariate care cumpara carti si volume care trebuie sa ramana in biblioteca

Cartile din biblioteca sunt cumparate fie pentru dezvoltarea personala, profesionala sau pentru pasiunile pe care le au cititorii. Cu toate acestea, nu toate cartile din biblioteca merita pastrate. Menirea cartilor este aceea de a fi citite si de a ajuta oamenii sa isi gaseasca o pasiune, sa se destinda, sa se informeze. Daca volumele sunt rasfoite, atunci cu siguranta si-au indeplinit scopul cu un cititor.

Cartile din biblioteca vor fi la fel de apreciate si de alti cititori daca vor fi revandute unor persoane care se ocupa de achizitii carti, unor specialisti care stiu cum sa le reconditioneze si sa le repuna in vanzare pentru colectionari si pasionati.

Anticariat care cumpara carti | achizitii carti | CumparCarti.ro

anticariat care cumpara carti

Beneficiile imediate ale deciziei de a nu mai tine cartile pe care nu le mai citesti

Cele mai importante beneficii pe care le au persoanele care apeleaza la serviciile anticariatului ai caror reprezentanti pot fi apelati la adresa CumparCarti.ro sunt:

  • indeplinirea menirii cartii si a autorului, aceea de a schimba cat mai multe vieti

  • acceptarea rolului cartilor, care nu sunt doar simple obiecte decorative;

  • mai mult spatiu de depozitare sau spatiu ce poate fi decorat altfel;

  • primirea unei sume de bani bine meritata, mai ales daca volumele sunt bine intretinute;

  • posibilitatea de a vinde cartile fara a fi necesara postarea anunturilor online si fara pacaleli.